G
gosc12
Gość
Tak wiem wiem ale to juz nie to samotym bardziej że mojego wiecznie nie ma... moze kiedys sie to zmieni
Mojego też a ja bez prawka
A twój gdzie jeździ do pracy ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak wiem wiem ale to juz nie to samotym bardziej że mojego wiecznie nie ma... moze kiedys sie to zmieni
widać![]()
Bo roznie. Zalezy gdzie go szef wysle. Ogolnie firma jwst polska ale kontrakty zagraniczne. Obecnie jest w Rosji. Potem albo Niemcy albo Polska zobaczymy jeszcze a Twoj?Mojego też a ja bez prawka
A twój gdzie jeździ do pracy ?
I co ile na ile ?Bo roznie. Zalezy gdzie go szef wysle. Ogolnie firma jwst polska ale kontrakty zagraniczne. Obecnie jest w Rosji. Potem albo Niemcy albo Polska zobaczymy jeszcze a Twoj?
Roznie. Z reguly na 4 tyg ale to wlasnie zalezy ile roboty i gdzieI co ile na ile ?
Mój do Niemiec. Raz samochodem raz busem. Dzisiaj wyjechał ok 14 i teraz dopiero jest w Warszawie bo taki busista kurs obral i K się złości, że o tej porze to zazwyczaj był na granicy.. a tak to dojedzie jutro prosto na budowę :/
Roznie. Z reguly na 4 tyg ale to wlasnie zalezy ile roboty i gdziea Twoj w polskiej fimie czy niemieckiej? Czym w ogole sie zajmuje o ile moge zapytac? Moj instalacje technologiczne spawaczem jest
A mój już za tydzień wracaRoznie. Z reguly na 4 tyg ale to wlasnie zalezy ile roboty i gdziea Twoj w polskiej fimie czy niemieckiej? Czym w ogole sie zajmuje o ile moge zapytac? Moj instalacje technologiczne spawaczem jest
Moj tezA mój już za tydzień wraca![]()