Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
35 tydzień, ogólnie oddychał sam, nie mógł utrzymać temperatury ale dosyć szybko załapał 5 dni tylko bylismy w szpitalu 4 był dogrzewamy. Przepuklina pępkowa ale dosyć szybko sie wciagla, niewykształcona panewka biodrowa ale to akurat może byc dziedziczne bo ja mialam oby dwa nie wykształcone a nie byłam wcześniakiem, tylko, że ja miałam poduszkę frejki do 9 miesięcy a Kacpra tylko szeroko pieluchowalismy, ostatnia kontrola w wieku 4 miesięcy no i wnm i asymetriaTo miesiąc za wcześnie maluch wyszedł. Spieszył się do rodzicówale wszystko wporzadku było czy jakieś komplikacje ?
35 tydzień, ogólnie oddychał sam, nie mógł utrzymać temperatury ale dosyć szybko załapał 5 dni tylko bylismy w szpitalu 4 był dogrzewamy. Przepuklina pępkowa ale dosyć szybko sie wciagla, niewykształcona panewka biodrowa ale to akurat może byc dziedziczne bo ja mialam oby dwa nie wykształcone a nie byłam wcześniakiem, tylko, że ja miałam poduszkę frejki do 9 miesięcy a Kacpra tylko szeroko pieluchowalismy, ostatnia kontrola w wieku 4 miesięcy no i wnm i asymetria
Nie zle nie było, całkiem dobrzeTo troszkę przeszliście stresów. Ale źle nie było na szczęście. Dzielny i silny synek![]()
Nie zle nie było, całkiem dobrzeale teraz bym chciała wytrzymać do tego 37 tygodnia
Ja mam termin na 1 lipca. 13 czerwca urodziny ma mój P. 24 czerwca ma imieniny, 30 czerwca urodziny ma moja teściowa, 2 lipca ja mam urodziny, 5 lipca mam imieniny, a 9 lipca urodziny ma moja córcia [emoji16][emoji16] ,ciekawe kiedy urodzi się Zuzia [emoji16]Ja mam urodziny 17 lipca a termin według usg 25-26 lipiecmoja mama też ma urodziny 17 lipca ciekawe czy mi dzidzia zrobi prezent na urodziny
![]()
O mamy tak samo 16.6 jutro 17 ale ja zawsze mówię że 16 a nie 17, albo jak jest 17 ze juz 18 jak ktoś pytaU mnie też
![]()

Mój suwaczek się trochę spóźnia, dziś mam równo 17.0O mamy tak samo 16.6 jutro 17 ale ja zawsze mówię że 16 a nie 17, albo jak jest 17 ze juz 18 jak ktoś pyta![]()
AhaMój suwaczek się trochę spóźnia, dziś mam równo 17.0
![]()