Margana
Fanka BB :)
Powodzenia[emoji110][emoji110]
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia[emoji110][emoji110]
To doDzięki że pytasz [emoji4] wszystko super, mąż miał weekend wolny więc w ogóle nie wchodziłam na forum [emoji4] w czwartek wizyta a w następną środę połówkowe [emoji4] już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę synka [emoji4] a Ty jak się czujesz?
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To dobrze, że wszystko okDzięki że pytasz [emoji4] wszystko super, mąż miał weekend wolny więc w ogóle nie wchodziłam na forum [emoji4] w czwartek wizyta a w następną środę połówkowe [emoji4] już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę synka [emoji4] a Ty jak się czujesz?
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Gratuluje kopniaczka!Witajcie dzuewczyny!
@Zulson gratulacje!! Dużo miłości i szczęścia na nowej drodze życia
Udanej podróży poślubnej.
Powodzenia na wizytach!
Poczułam dziś pod ręka pierwszego kopniaczka
Co do rodziny to ja niestety nie mam tu nikogo rodzice i rodzeństwo sa w PL, takze będziemy musieli radzić sobie sami. Na szczęście moj partner jest dla mnie ogromnym oparciem i bardzo sie we wszystko angażuje, takze nie boje sie bo wiem ze damy radę![]()
Mnie juz od jakiegos czasu tak boli w dole brzucha i krzyzu. Taki dosc nieprzyjemny bol, ktory trwa chwile i sie konczy, tak jakby skurcz. Lekarz mowil, ze to nic zlego. Mimo to ciagle mam watpliwosci.Macie też tak?! Mnie ostatnio pobolewa brzuch dość często, zastanawiam się czy może to ten czas kiedy maluszek ma za mało miejsca i zaczyna się rozpychać i się wszystko rozciąga??? Zapytam na pewno jutro moją ginekolog na połówkowych, brzuch nie bolo cały czas właśnie, czasami mniej czasami mocniej.. Sama nie wiem.. Mam nadzieję że to po prostu rozciąganie....
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Rumiane policzki wyskoczyły? Na pocieszenie moge powiedzieć, że dorośli bardzo rzadko sie zarazaja. Większość ma przeciwciała a jak nie ma to podobno nie jest aż tak mocno zakaźna. Ale rozumiem, że się martwisz po tym co sie ostatnio naczytalamU mnie tez skonczony 20 tydzien i co sie okazuje? Corka ma prawdopodobnie rumien zakazny.. K***wa nie moze byc dobrze...
![]()
Tak, takie bardzo dokladne usg z ocena narzadow wewnetrznych i zewnetrznych.Jao 19
na takim badaniu jest samo usg przez brzuszek? nie mam pojęcia a jadę do obcego lekarza i to ponad 80 km
![]()
Super! Gratulacje[emoji3]Wczoraj czułam kopniaczka dałabym sobie głowę uciąć, że aż na zewnątrz jak miałam położoną rękę ale jak M położył to oczywiście spokój![]()
O matko, wspolczuje! Obys tylko nie zalapala. Zdrowka dla corci!U mnie tez skonczony 20 tydzien i co sie okazuje? Corka ma prawdopodobnie rumien zakazny.. K***wa nie moze byc dobrze...
![]()
Ja tez mam tylko jeden kocyk kupiony.Kurcze a ja jeszcze nic nie kupiłam oprócz kocyka i białych bodow![]()
A ja właśnie kocyka jeszcze nie mamJa tez mam tylko jeden kocyk kupiony.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017