olaaa7
Fanka BB :)
Aaa to łóżeczko jest po Twojej kuzynce, ja zrozumiałam, że Twoja kuzynka go używała dla swojego dzieckaolaaa7, nie wiem i nie chce wiedzieć. Wystarczy mi, że ma 23 lata i nie chce mieć z tym nic wspólnego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaa to łóżeczko jest po Twojej kuzynce, ja zrozumiałam, że Twoja kuzynka go używała dla swojego dzieckaolaaa7, nie wiem i nie chce wiedzieć. Wystarczy mi, że ma 23 lata i nie chce mieć z tym nic wspólnego

Ja jem wszystko tak jak do tej poryHej hej! Witamy was przy drugim śniadaniuTrzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Dziewczyny! co ostatnio najczęściej jecie? albo, jecie coś czego za czym wcześniej nie przepadałyście? lub przeciwnie? Mi smaki całkiem się pozmieniały.. Ani mięsa..ani zupy mi nie podchodzą. Najchętniej jadła bym jakieś kanapeczki z serem, ewentualnie jogurcik jabłko i gruszka nic więcej
A i mojej córeczce baaardzo smakują krówki![]()
<3 <3Link do: fikumiku.mp4
Zobaczcie czy możecie wyświetlić?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Te z biedronki ligol są pyszne takie duże i soczysteja tez jem wszystko jak przed jedynie na jabłka mam nonstop ochote szczeggolnie te z biedronki polskie![]()
Moze mialas wstrzas mozgu..
Straszne.. ja zawsze mowie do chlopcow - tylko zeby na glowki uwazali
Moze zrob sobie MRI ( rezonans). O wiele dokladniejszy I bezpieczny ( oczywiscie po ciazy).
Ja robilam na moje zawroty![]()
nie wiem jak u innych ale ja mialam wszystko przy sobie i nic lekarz nie chcial on tylko usg pomiary i wszytsko tłumaczyl potem wydrukował dal do teczki i tyle
Ja przy migrenach czasem mdlałam z bólu, a wymioty były bardzo częste.... Do tego zaburzenia wzroku, mroczki przed oczami itd...
Rezonans, tomografia, eeg, wszystko wychodziło ok..
Podejrzewali jeszcze kręgosłup szyjny, bo też może dawać podobne objawy, ale też bylo ok, a nietolerancja pokarmowa jakoś nikomu nie przyszła do głowy (a ponoć glutaminianu nie toleruję w mniejszym bądź większym stopniu ileś % populacji...)
![]()
Ja mam prenatalne w innym miejscu. Mój lekarz nie ma uprawnień do robienia prenatalnych. Dostaje dwie kopie wyników, jedne dla mnie a drugie dla swojego lekarza.A swojemu lekarzowi mam te badania pokazać ? Czy nic się nie odzywać żeby robił drugi raz![]()