reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja sie ostatnio dowiedzialam, ze ta 2 to chodzenie do apteki, lelarza i pobliskiego sklepu po chleb. Jak dla mnie to bez sensu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Do tego moja lekarka mi ostatnio mówiła że ZUS potrafi nawet sprawdzać Facebooka i jakby widzieli że wstawiasz zdjęcia na przykład z jakiegoś wyjazdu czy wakacji to wstrzymują kasę...

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Dziewczyny czy możliwe jest, ze mi.wody płodowe ulatują ? Teraz mam mokro na majtkach. Ani to śluz ani upławy. Tylko po prostu woda. I się boje :/

Myślę , że nie. Niektóre kobiety popuszczaja , a nie czują i to może być od początku ciąży . Jeśli bardzo się niepokojisz to podobno można jakieś testy kupić czy to wody albo na izbę podjechać

Hej dziewczyny! Dawno mnie nie bylo. Ciagle w ruchu jestem i nawet nie mam czasu sie po glowie podrapac. Niestety od wczoraj jestem na antybiotyku... Ostre zapalenie oskrzeli [emoji53][emoji53] az sie boje o dzidzie. W poniedzialek mam polowkowe mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i antybiotyk nie zaszkodzi maleństwu. Bralyscie kiedyś antybiotyk w ciazy?? Nie wiem czy mozna lekarz twierdzi ze innego wyjścia nie ma ale sie obawiam

0d1ysek2ws6b4yu4.png
Ja brałam w tej ciąży Augmentin bo kaszlałam jak głupia i lekarz stwierdził że ten kaszel więcej szkód narobi niż antybiotyk. Jakiś miesiąc temu to było i wszystko jest ok z synkiem [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Do tego moja lekarka mi ostatnio mówiła że ZUS potrafi nawet sprawdzać Facebooka i jakby widzieli że wstawiasz zdjęcia na przykład z jakiegoś wyjazdu czy wakacji to wstrzymują kasę...

oar8qqmza8t91ycr.png

Dlatego ja sie nigdzie nie chwalilam przed wyjazdem, ze jade. A na fb w ogole zadnych zdjec nie wklejam[emoji5]
Ale i tak jest to dla mnie chore.

A orientujesz sie, czy jak zaklad pracy mi placi, a potem sie rozlicza z zusem to kobtrola moze tez byc z zusu? Czy wtedy z pracy?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry