Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Śliczna mamusiaCześć mamuśki dawno mnie nie było ale jakoś czasu mi brak.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Podczytuję czasami co tam u Was. Ja już czekam z niecierpliwością na poniedziałek i połówkowe.
Dzisiaj też byłam w Lidlu tyle że kupiłam parę rzeczy ciążowych![]()
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wow super! Ale tego dużo i jakie ładneKupiłam poduszkę do spaniai nie szalałam więcej bo właśnie dowiedziałam się że koleżanka z Niemiec wysyła mi paczkę z ciuszkami
a poduszkę sprawdzę już dziś
a oto ciuszki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No w sumie tak. Bo polspiochy zalozy się na body a spioszki gorzej bo na body za dużo i nie wygodnie
Oooo dzięki! Mam parę sztuk biustonoszy od nich i jestem mega zadowolona. Nie szukałam u nich do karmienia bo się bałam że cena mnie powali, a tu proszę przystępnie![]()
Śliczne są juz sporo tego :*Kupiłam poduszkę do spaniai nie szalałam więcej bo właśnie dowiedziałam się że koleżanka z Niemiec wysyła mi paczkę z ciuszkami
a poduszkę sprawdzę już dziś
a oto ciuszki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
I wszystkie butelki wchodza normalnie ? Da się tam smoczki wysterylizować ?Moja sąsiadka mi właśnie poleciła. Ona ma dziewczynkę 5 mscy i mówi że ten sprzęt z lupilu jest mega. Ona ma identyczny i jest zadowolona. Nie ma żadnych zastrzeżen![]()
Ja przy corce sporo ciuszkow kupowalam w tesco. Sa bardzo fajnej jakosci i sliczne, tylko trzeba na promocji kupowac, bo dosc drogie. No i maja zawyzona numeracje.wczoraj kupiłam ta posciel 70/100 cm Pani napisala mi ze do 1,5 roku spokojnie starczy Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor przy rejestracji jest -5% na pierwsze zakupy
a dzis chce zamowic jeszcze ten kocyk wydaje mi sie ze na te letnie wieczory bedzie ok 39,00 tez nie jest duzo Link do: Kocyk bawełniany z pomponikami II (mięta) - SmallDesign.pl
wybiore sie jeszcze do tesco bo maja fajne bodziaki gatunkowo i kupie z 2 paczki rozm 56
i z 2-3 paczki 62 jakies polspiochy pieluszki tetrowe i tyle
Powodzenia!Hejka dziewczyny :* właśnie się obudzilam jeszcze leżę i juz zaczynam się stresować bo dziś mam prenetalne dzidzia kopie ale wiadomo jak to jest my zawsze będziemy się stresować także proszę trzymajcie kciuki żeby było wszystko okej :* i ja dziś wybieram się do lidla mam obok mojego lekarza także wskocze przed usg i po usg![]()