Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj, strasznie cię złapałoCześć dziewczyny ja nie nadrobie, niestety od wczoraj mam biegunkę, nocka kiepska dzwoniłam do mojej gin wypisze mi Loperamid bo węgiel za slaby no a jak nie przejdzie to szpital
oj kochana wspólczuje ze tak Cie dopadlo i musisz sie meczyszCześć dziewczyny ja nie nadrobie, niestety od wczoraj mam biegunkę, nocka kiepska dzwoniłam do mojej gin wypisze mi Loperamid bo węgiel za slaby no a jak nie przejdzie to szpital
Wykupisz silniejsze leki i Ci przejdzie ,mam nadzieję że szpital Cię ominieCześć dziewczyny ja nie nadrobie, niestety od wczoraj mam biegunkę, nocka kiepska dzwoniłam do mojej gin wypisze mi Loperamid bo węgiel za slaby no a jak nie przejdzie to szpital
To fajnie spędzony dzień !) Chyba dziś zamówimy pizzęCześć dziewczyny
W końcu was nadrobiłam
Wczoraj wieczorem odwiedziłam babcie i spotkałam się ze znajomymi
Faaajnie było, choć przejadłam się pizzą i wróciliśmy o 22...
Zaczęłam nadrabiać, ale usnęłam z telefonem [emoji23]
Ale dzisiaj już nadrobiłam, zjadłam śniadanie, mąż w pracy, koty nakarmione, ale chyba jeszcze trochę poleżę
A potem wstanę, i może wezmę się za szycie torby dla mamy, tak dla odmiany
![]()
Ja w poniedziałek i też już myślę ...będzie dobrze ma która masz ?Miłego dniaja juz nie spie , połówkowe jutro a ja juz sie mega stresuje
![]()
Może po prostu duży sklep i nie zauwazylasByłam kilka w hm i nigdy nie widziałam tam ubranek dla dzieci, typu body, spioszki czy stanikow do karmienia. A sklep jest w dużej galerii w Kielcach. Czy może wy oglądacie tylko online ?
Na 11.15Ja w poniedziałek i też już myślę ...będzie dobrze ma która masz ?
Będzie dobrzeMiłego dniaja juz nie spie , połówkowe jutro a ja juz sie mega stresuje
![]()