reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wiedziałam,..! Muszę ogarnąć USG Frania, sprawdzić czy jeszcze coś widać..! Najgorzej że od zeszłego roku, po przeprowadzce mam to w piwnicy, w pudłach z książkami więc wiadomo że niezły hardkor żeby to przewalić :/

A miałaś też tak, ze mega dużo potem siusiałaś?? Ja w ciąży z Frnakiem widziałam ile wody zatrzymuje się w organiźmie.. I dzięki masażom bardzo niedużo spuchłam przed porodem-a w lecie szczególnie będzie nam taka pomoc potrzebna.

Hahahah te świeżaki to jest normalnie jak sekta! Wciąga chyba każde dziecko- my niezbyt często robimy zakupy w biedronce czy lidlu bo nie mamy po drodze, a i tak Fran miał obsesję i ma kilka oczywiście :)

A pod łóżkiem...? :)

Będę czekać z Tobą! :) Też zazdroszczę dziewczynom porodu na początku miesiąca!

Biznes na ciąży i dzieciach jest mega pod każdym względem- nawet takie ciuchy ciążowe, są przecież droższe niż normalne tylko dlatego że mają zakładki na brzuchu albo dziurę na cycek... a z dziurą powinny być tańsze, prawda?? :D
My też robimy raz kiedy zakupy w biedronce raz na miesiąc albo czasem tego nie, ale naklejki to było zbieranie grupowe, moja mama dużo bardzo z pracy przyniosła bo koleżanki często robią zakupy w biedronce a że nie zbierały to oddawały :-Dczasem teściowa, siostra, i takim sposobem synek ma gromadke dzieci:-D gdybyśmy sami zbierali to pewnie miał by jednego :-D

reklama
A gdzie się podziały pozostałe dziewczyny? Bo tylko kilka jest widocznych :) Halo co tam u Was?
Oj, bo ciężko Was dogonić. Jak już doczytam co pisałyście to bez sensu odpisywać, bo już nieaktualne [emoji6] a i chłopcy nie bardzo dają być na bieżąco, a nie chce przy synku korzystać z tel. A do tego trzeba posprzątać, ugotować itp i dnia na forum brakuje
Mnie jakoś zdjęcia z USG nie kręcą ani filmy, a żeby komuś pokazywać to już w ogóle.

Ja z I genetyczne 250 a II i III 300 zł
To tak jak mnie...
No to jest bol zima z tym ubieraniem. Dobrze, ze mloda juz sama sie ubierze, bo dwojki i siebie bym chyba nie ogarnela[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To fakt z dwójką jest problem. Ubiorę jednego i zanim skończę ubierać drugiego to pierwszy już bez butów albo kurtki i trzeba od nowa zaczynać...A z trójką to dopiero wesoło będzie....

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

O nie nie! Corka nigdy z nami nie spala i temu dziecku tez nie pozwole[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja raz zasnelam z 1 msc Nicole
Moglaby byc tragedia bo zasnelam tak ze jak sie pbudxilam nicole byla zakryta mym ramieniem;((( do rana nie spalam
Od tego czasu tylko jak nie spie polezymy razem ale nigdy na noc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My też robimy raz kiedy zakupy w biedronce raz na miesiąc albo czasem tego nie, ale naklejki to było zbieranie grupowe, moja mama dużo bardzo z pracy przyniosła bo koleżanki często robią zakupy w biedronce a że nie zbierały to oddawały :-Dczasem teściowa, siostra, i takim sposobem synek ma gromadke dzieci:-D gdybyśmy sami zbierali to pewnie miał by jednego :-D

Wiadomo, u nas też babcie były zatrudnione :tak:

1519321484-f8b36e7fa1013cf1-aaaaaa.jpeg

Apropos rozmów o kasie... [emoji12]

U mnie relaks.. czuje jakby był już weekend!
1519321540-0e3d73eb14fa9fda-aaaaaa.jpeg

...jakieś mam chyba dzisiaj flow zdjęciowe ;)

Ja se dawalam do lampki oranzade i myslalam ze szampan niestety tetz nie mam wanny ale szukamy mieszakania wanna jest super

No a jeśli byście nie chcieli lub nie mieli pieniędzy na badanie w 30 ? To co ?:/ Nie rozumiem takiego lekarza, ja bym się wściekła. Idę specjalnie do niego żeby dostać taką płytę na pamiątkę a tu nie dostaniecie bo zepsute :/ i czekajcie sobie do 30 . ODSZKODOWANIE :D

reklama
Booze. A gdzie ja znajdę na siebie.. :/
Ja pewnie poszukam na początek w pepco, nie chce wydawać majątku na drogie staniki jeśli po porodzie okażą się za małe albo za duże. Swoją drogą mam nadzieję, że biust mi nie wróci do poprzedniego rozmiaru :D Z takiego byłabym zadowolona :p W końcu spełniło się moje marzenie :D większy biust.

Do góry