G
gosc12
Gość
A my stare aż ściany pękają, trzeba było w niektóre wstawiać plyty :/ ale już się przywiazalismy ..To tak jak my tez od podstaw stan deweloperski bo to noweto tez robilismy a mieszkaliśmy 4 lata
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A my stare aż ściany pękają, trzeba było w niektóre wstawiać plyty :/ ale już się przywiazalismy ..To tak jak my tez od podstaw stan deweloperski bo to noweto tez robilismy a mieszkaliśmy 4 lata
![]()
No człowiek sie przyzwyczaja do tych 4 ścian. Wczesniej 4 lata mieszkaliśmy u moich rodzicówA my stare aż ściany pękają, trzeba było w niektóre wstawiać plyty :/ ale już się przywiazalismy ..
My też kupiliśmy od deweloperaTo tak jak my tez od podstaw stan deweloperski bo to noweto tez robilismy a mieszkaliśmy 4 lata
![]()
I pewnie ciężko było się wyprowadzić ?No człowiek sie przyzwyczaja do tych 4 ścian. Wczesniej 4 lata mieszkaliśmy u moich rodziców
Ściany malowaliśmy były wyszpachlowane( mam nadzieję, że dobrze napisałamMy też kupiliśmy od deweloperaJaki u Was był stan? Jakies usterki? U Nas byliśmy miło zaskoczeni bo wszystko równiutkie a nawet sciany i sufity pomalowane na biało x2
![]()
Od rodziców to poszloI pewnie ciężko było się wyprowadzić ?
My już rok mieszkamy u mojej mamy i jeszcze pomieszkamy do końca roku. Smutno będzie się pakować![]()
To fajnie, mam nadzieję że i u Nas żadne kwiatki nie powychodzą. Choć liczę się z niewielkimi pęknięciami bo wiadomo, budynek nowy, cały czas pracuje osiadając. My byśmy chcieli za 5 lat sie pobudować. Na to mieszkanie dostaliśmy MdM więc przez 5 lat nawet kredytu nie możemy nadpłacićŚciany malowaliśmy były wyszpachlowane( mam nadzieję, że dobrze napisałam) w miarę równe
usterek przez te 4 lata nie mieliśmy
![]()
No pewnie, że takOd rodziców to poszlojuz chcieliśmy iść na swoje, Marysia miała 4 latka potrzebowała już swojego kąta i ja tez
![]()
A no tak MdM tak trochę wiązało nam już się nie należało wiec teraz bylo łatwiej. Pęknięcia to sie zawsze zdarzaja ale u nas nie były mocne i malo widoczneTo fajnie, mam nadzieję że i u Nas żadne kwiatki nie powychodzą. Choć liczę się z niewielkimi pęknięciami bo wiadomo, budynek nowy, cały czas pracuje osiadając. My byśmy chcieli za 5 lat sie pobudować. Na to mieszkanie dostaliśmy MdM więc przez 5 lat nawet kredytu nie możemy nadpłacić![]()
No jeszcze po tej jelitowce to w ogóle osłabiona bo jeszcze normalnie nie jema ja to kawał baby jestem musze zjesc
![]()