Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie biorę to pod uwagę.Myślę, że nie ma co się rzucać na butelki (jedna wystarczy czy dwie) bo niewiadomo czy uda nam się piersią
![]()
Tylko jeszcze myślę, Lovi czy AventMyślę, że nie ma co się rzucać na butelki (jedna wystarczy czy dwie) bo niewiadomo czy uda nam się piersią
![]()
Trochę też się zastanawiam czy od początku mleka nie ściągać i podawać w butelce bym mogła czasem z kimś dziecko zostawić (lub żeby facet mógł karmic) bo obawiam się, że jak tylko pierś to później nie będzie chciała pić z butelki i będę uziemionaNo właśnie biorę to pod uwagę.
I mam zamiar kupić jedną mniejsza, druga większą, że smoczkiem antykolkowym, dynamicznym.
Bo to nie dla wszystkich jest aż takie ważneWitam dziewczyny!
Tak was podczytuje o kosmetykach i pampersach i wy wszystko macie zaplanowane, a ja w czarnej ...![]()
Nie mam pojęcia czym będziemy sie smarować ani jakich kosmetyków czy pampersow używać,
zapisze sobie te które wy polecacie.
Po połówkowym spróbuje to wszystko powoli ogarnąć.
Ja już sobie rozpisalam w notesie, zgralam aplikacje :Witam dziewczyny!
Tak was podczytuje o kosmetykach i pampersach i wy wszystko macie zaplanowane, a ja w czarnej ...
Nie mam pojęcia czym będziemy sie smarować ani jakich kosmetyków czy pampersow używać,
zapisze sobie te które wy polecacie.
Po połówkowym spróbuje to wszystko powoli ogarnąć.
A nie można trochę piersią, trochę butelka ? Bo tak by było najwygodniej. W nocy pierś, a w dzień od czasu do czasu butelka.Trochę też się zastanawiam czy od początku mleka nie ściągać i podawać w butelce bym mogła czasem z kimś dziecko zostawić (lub żeby facet mógł karmic) bo obawiam się, że jak tylko pierś to później nie będzie chciała pić z butelki i będę uziemiona
![]()
Lepiej nie od samego początku, ale jak już dziecko porządnie nauczy się ssac z piersi, ból jest ryzyko, że polubi butelkę bardziej, niż pierś.Trochę też się zastanawiam czy od początku mleka nie ściągać i podawać w butelce bym mogła czasem z kimś dziecko zostawić (lub żeby facet mógł karmic) bo obawiam się, że jak tylko pierś to później nie będzie chciała pić z butelki i będę uziemiona
![]()