Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
To się nazywa chyba hipochondria![]()
I kolejna rzecz mi wyszukalas hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To się nazywa chyba hipochondria![]()
Kardioline czy jakoś tak kupowałam w aptece nie wiem czy tak mi się udalo, że ten jest dokładny, fakt że trochę kosztował ale poprzedni niby tez a mocno zaniżał czasamiA z jakiej masz firmy ? Bo kiedyś przeglądałam ale tyle ile tych termometrow to tyle opinii zawsze lepiej coś sprawdzonego![]()
Braknie Ci internetuChyba będę musiała zastosować się też do tego bo do lipca jeszcze trochę zostało![]()
Dobra mam pamięć heheDokładnie takja mam pod sercem na pewno Synusia
![]()
Jak stara babkaTo faktycznie sprzętu masz mnóstwo [emoji16][emoji16]
![]()
Odpisałam już na doleA jaki masz?
![]()
Ale magnezem to nie jest faszerowanie sięMam wrażenie, że są ciezkiemam w domu magne B6, ale nie lubię się faszerowac biorę raz w tygodniu jak brzuch twardszy
![]()
Kardioline czy jakoś tak kupowałam w aptece nie wiem czy tak mi się udalo, że ten jest dokładny, fakt że trochę kosztował ale poprzedni niby tez a mocno zaniżał czasami
Oki zapytam, ja miałam bardzo nisko dwa dni później jakoś wyżej on sam się przesuwa zależy od pozycji ,pamietam że w pierwszej ciąży też się bałam że za nisko a okazało się okiKurcze bo ja wlasnie nie pamietam jak to bylo poprzednio, ale chyba nie czulam go az tak nisko. Czyli Ty tez tak masz[emoji53] Zapytaj jutro czy to tak ma byc, ok? Bo ja w czwartek pierwszy raz wkladalam globulke po zalozeniu i zaraz go poczulam, wlasnie tak nisko. A lekarz kazal mi nie wkladac za gleboko zeby go nie zsunac, a tu nie da sie tak zeby go nie ruszyc.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017