Margana
Fanka BB :)
Od lezenia chyba raczej nie. A zawsze mialas wyzsze?Dopiero 12ego. Zmierzę jeszcze dzisiaj z dwa razy i jutro co 3 godziny. Będę zapisywać. Może jest niskie od tego że prawie cały dzień leże ?
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od lezenia chyba raczej nie. A zawsze mialas wyzsze?Dopiero 12ego. Zmierzę jeszcze dzisiaj z dwa razy i jutro co 3 godziny. Będę zapisywać. Może jest niskie od tego że prawie cały dzień leże ?
Nie, normalne. Nawet książkoweOd lezenia chyba raczej nie. A zawsze mialas wyzsze?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Teraz 93/44. Może się cisnieniomierz zepsuł ://Od lezenia chyba raczej nie. A zawsze mialas wyzsze?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
10.30Ja też!Idę na 16, a Ty?
Moze taki dzien dzisiaj. Pomierz przez kilka dni i zobaczysz.Teraz 93/44. Może się cisnieniomierz zepsuł ://
Nie mam z K ślubu więc się zalapę na szczęście. Ale w ogóle bez sensu jakies kryteria. Każdej kobiecie się należec powinno. Nie rozumiem np. tego jak nie nalezy się rodzinne czy 500+ bo dochód przekroczył o parę złoty.Ale jestem niedouczona. Byłam przekonana, że becikowe należy się każdemu. A tu się okazuje że w 2012 r sie prawo zmieniło o kryterium dochodowe![]()
Ale te kryterium jest wysokie, prawie 2000 na rękę na osobę. Gdyby mój budżet miesięczny na 4 osoby wynosił 8000 to nie martwiłam się jakimś marnym jednorazowym tysiączkiemAle jestem niedouczona. Byłam przekonana, że becikowe należy się każdemu. A tu się okazuje że w 2012 r sie prawo zmieniło o kryterium dochodowe![]()
Ale patrzcie jak nie wiele trzeba by być za bogatymAle te kryterium jest wysokie, prawie 2000 na rękę na osobę. Gdyby mój budżet miesięczny na 4 osoby wynosił 8000 to nie martwiłam się jakimś marnym jednorazowym tysiączkiem
![]()