reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny Termin z usg mam na 15 lipca zawsze chciałam urodzić w lipcu więc po wielu nieudanych miesiącach starań gdy już nawet nie liczyłam, który to byłby miesiąc gdyby w końcu się udało byłam w szoku, że to właśnie będzie lipiec :) jak się czujecie dziewczynki? U mnie narazie objawów ciąży brak :)

Hej dziewczyny Termin z usg mam na 15 lipca zawsze chciałam urodzić w lipcu więc po wielu nieudanych miesiącach starań gdy już nawet nie liczyłam, który to byłby miesiąc gdyby w końcu się udało byłam w szoku, że to właśnie będzie lipiec :) jak się czujecie dziewczynki? U mnie narazie objawów ciąży brak :)

Mi wychodzi z om na 14 lipca [emoji846]
Byłaś już u lekarza? Ja idę w wtorek pierwszy raz i zastanawiam się czy będzie widać już serduszko jak bije
Okres mialam7.10

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

i wychodzi z om na 14 lipca [emoji846]
Byłaś już u lekarza? Ja idę w wtorek pierwszy raz i zastanawiam się czy będzie widać już serduszko jak bije
Okres mialam7.10.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi taki termin wyszedł na usg :) serduszka jeszcze nie było (byłam w poniedziałek) ginekolog powiedział mi, że mogę przyjść w środę bo już powinno być :) według om jestem w 6t 4d a wg usg jutro będzie dopiero 6tc. Okres miałam 11 października. Strasznie dłuży mi się ten czas do wizyty... Już chciałabym wiedzieć :) postanowiłam z facetem, że nikomu nic nie powiemy dopóki serduszko nie będzie biło i ciężko kłamać gdy wszyscy pytają :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry