• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja lezac w szpitalu z corka na podtrzymaniu mialam 23 lata wtedy pielegniarki mowily, ze jestem mlodziutka, nie bylo mlodszej na oddziale☺ lezac z synkiem mialam 28 lat tez lezaly ze mna dziewczyny starsze odemnie co prawda nie duzo bo tak 30, 30 pare lat bylo nas 5 na sali I tylko ja czekalam na 2 dzieciatko reszta na 1☺

Ja lezac w szpitalu z corka na podtrzymaniu mialam 23 lata wtedy pielegniarki mowily, ze jestem mlodziutka, nie bylo mlodszej na oddziale[emoji5] lezac z synkiem mialam 28 lat tez lezaly ze mna dziewczyny starsze odemnie co prawda nie duzo bo tak 30, 30 pare lat bylo nas 5 na sali I tylko ja czekalam na 2 dzieciatko reszta na 1[emoji5]
To ja bylam jedyną na sali ktora pierwsze dziecko rodzila. Hehe na sali lezalam z 3 innymi babkiami, wszystkie chłopaków urodzily. Jak moja córka spala to wszyscy trzej płakali a jak oni spali, to moja wyła :-D a na samej porodówce na dzien dobry już zarobilam komentarzem, że kolejna czternastolatka przyjechała rodzic :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja lezac w szpitalu z corka na podtrzymaniu mialam 23 lata wtedy pielegniarki mowily, ze jestem mlodziutka, nie bylo mlodszej na oddziale[emoji5] lezac z synkiem mialam 28 lat tez lezaly ze mna dziewczyny starsze odemnie co prawda nie duzo bo tak 30, 30 pare lat bylo nas 5 na sali I tylko ja czekalam na 2 dzieciatko reszta na 1[emoji5]

Bo teraz rok Po roku swiat Sie zmienia
Kiedys nasze babki Po 20 lat to slub i musialp byc dzidzi
Teraz bardziej kobiety patrza na kariere I JuZ duzo jest matek co 1 maja Po 35 (w tym Ja;)..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tak naprawde sadze ze czy to 14 lat czy to 38 kazda kobieta dziewczyna bedac w ciazy dojrzewa psychicznie I czuje te macierzynstwo nawet w wieku 14 lat jesli Sie zdaza zajsc w ciaze ..
mam kolezanke ci tyle miala i jej corka ma 23 lata a ona 38 lat i jest babcia rocznego wnuxzki
KaDy sobie uklada scenariusz zycia sam ;)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Mi też osoby w wieku 25 lat nie wydają mi się wielce młode i śmieszy mnie jak kobieta mająca 25-27 lat nagle pisze ' Jestem młodą matką' ten wiek to już chyba nie należy do tego stwierdzenia przynajmniej moim zdaniem. Ja jak słyszę młoda mama to od razu myśl 18-20 lat. ;)
Ja mam 25 i twierdzę że będę młodą mamą, zależy kto jakie ma pojęcie. Wolałam najpierw ustawić sobie życie a później zaplanować dziecko.. Niestety miałam być jeszcze młodszą mamą ale życie pisze różne scenariusze i pewnie nie jedna z mam o tym dobrze wie że często chce się mieć dziecko za "młodu" ale nie zawsze chcieć to móc.

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry