Margana
Fanka BB :)
Ja pije tylko taka lekko gaziwana, bo zwykla mi nie smakuje.U mnie marzec
Z tym piciem wody to mi smakuje bardziej taka jakby lekko gazowana. Normalnie pije niegazowana.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja pije tylko taka lekko gaziwana, bo zwykla mi nie smakuje.U mnie marzec
Z tym piciem wody to mi smakuje bardziej taka jakby lekko gazowana. Normalnie pije niegazowana.
Trzymam kciuki! Daj znac jak bedziesz po. Ja w srode ide.Ja jutro wizyta popołudniu.. Bardzo się boję i denerwuje bo mimo duphastonu nadal mam lekkie plamienie brązowe. Czy któraś z was w ciąży tak miała i było wszystko dobrze???
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
17.30 ale pewnie będzie obsuwa@Marika92 o ktorej masz wizyte? ja o 14.15
w obu ciazach z chlopakami mialam plamienie. pozniej nie mialam juz zadnych innych problemow w tych ciazach.
moze chociaz Ciebie to uspokoi. bo mnie nie potrafi...
Na pewno będzie wszystko dobrze. Myślę, że wszystkie trzymamy za to kciuki tym bardziej, że przechodzimy teraz podobny lęk... Ja idę w środę sprawdzić czy bije serduszko. Wszystko będzie dobrze! Innej opcji nie maJa jutro wizyta popołudniu.. Bardzo się boję i denerwuje bo mimo duphastonu nadal mam lekkie plamienie brązowe. Czy któraś z was w ciąży tak miała i było wszystko dobrze???
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja jutro wizyta popołudniu.. Bardzo się boję i denerwuje bo mimo duphastonu nadal mam lekkie plamienie brązowe. Czy któraś z was w ciąży tak miała i było wszystko dobrze???
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3[/QUOT
Ja od początku jestem na lekach a mimo tego plamienie utrzymywały się u mnie około 10 dni , oczywiacie poleciałam do lekarza jak tylko zaczęłam plamic i okazało się że nic złego się nie dzieje podobno przez 1 trymestr może się plamic bo organizm dopiero uczy się życia bez miesiaczki także głowa do góry na pewno będzie wszystko dobrzepodobno najgorzej jak pokazuje się żywa krew a czytałam o takich przypadkach gdzie i żywa krew nic złego nieoznaczala
![]()