Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Zobaczę ale niewiem czy chce przed snem to czytać ..
![]()
A właśnie powiedz mi w jakiej pozycji się obudzilas? Bo podobno też spanie na boku " chroni " przed tym jak wujek spał na plecach to go dusilo najczęściej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zobaczę ale niewiem czy chce przed snem to czytać ..
![]()
Mi nawet w sobote i niedzielę przyszła zastrzyk dać[emoji5]️ i od razu na Kacpra spojrzala. Po tych 10 dniach przyszła jeszcze raz na takie zakończenie[/QUOTE]QUOTE="Margana, post: 16346533, member: 73400"]Nie no, do mnie tez przyslali z przychodni, ale nie 10 dni z rzedu[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
U mnie synek wczoraj znów zarędrował na lewo pod pepkiem i mój M masował lekko w tym miejscu i zaraz dzidziuś dupke przesunąłMój narazie zmalał a był balon już ogromnyale właśnie widzę tak jakby na boki się rozszedl więc pewnie przez to wygląda na mniejszy
no mój też taki podróżnik właśnie
raz tu raz tam
![]()
To dla siebie mam trochę więcej rzeczy zapisanych. Jeszcze to przemyśle, ale wydaje mi się, że wszytko co zapisałam się przyda.
Zobacz załącznik 840734 Zobacz załącznik 840735 Zobacz załącznik 840736
Cieszy i męczy [emoji14] bo po całym dniu chodzenia strasznie boli mnie brzuch... :/ tak ciągnieSuper [emoji106]
Wiem, jak to cieszy, jak się urządza swoje 4-kąty![]()
![]()
Moj jak zmienia pozycje w brzuchu to razem z kształtem brzucha ost był tak ogromny jak do porodu dziś znów malutki ..
i od razu wiem kiedy zmienia pozycje bo wtedy strasznie mnie boli brzuch kręgosłup wszystko czuje jak się rozciaga
![]()
Klaudia suszarka do wlosow? Zlituj sie[emoji6] Na 2 dni. W lipcu.To dla siebie mam trochę więcej rzeczy zapisanych. Jeszcze to przemyśle, ale wydaje mi się, że wszytko co zapisałam się przyda.
Zobacz załącznik 840734 Zobacz załącznik 840735 Zobacz załącznik 840736
To samo pomyślałamKlaudia suszarka do wlosow? Zlituj sie[emoji6] Na 2 dni. W lipcu.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oj mi akurat laktator uratowal laktacje.O zapomniałam o ręczniku, dokumentach i chusteczkach nawilżających ale reszta co ty nie ma czasu na balsamowanie się [emoji23] laktator tak samo bo uczą cię z piersi karmić sztuce szklankę dają w szpitalu
Nakładki jakieś tez nie bardzo
Powiem ci im mniej tym lepiej naprawdę a w razie czego ktoś z rodziny ci podrzuci już po porodzie co będziesz potrzebować
![]()