G
gosc12
Gość
Ja już się boje, a trzeba iść spać.Hahah. no @Karla88 mogłaś o tym jutro napisaćja się sama powstrzymałam żeby ci mojego snu szczegółów nie przedstawiać bo mówię, jeszcze mnie okrzyczą że spać nie będą mogły
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już się boje, a trzeba iść spać.Hahah. no @Karla88 mogłaś o tym jutro napisaćja się sama powstrzymałam żeby ci mojego snu szczegółów nie przedstawiać bo mówię, jeszcze mnie okrzyczą że spać nie będą mogły
![]()

Też lubię ten serialPospamuje jeszcze trochęOd kilku dni czuję maluszka. Co jakiś czas jest to puknięcie gdzieś ponizej pępka, a częściej czuję po prostu jak coś się delikatnie rusza w środku
Dziś jak oglądałam Diagnozę strasznie brykala moja dzidzia kochana
![]()
I mocno kopie ? Czy też takie puknięcia delikatne tyle ,że częściej ?
Ja to przeszłam raz. Leżałam na boku i czułam że mózg nie śpi ale ciało tak i to wzbudziło panikę. Widziałam obok mnie kobietę która śmierdziała spaloną skórą i ona na mnie dmuchała i chciała drapac po twarzy. A ja nic nie mogłam zrobić. Ł był w pokoju ale nawet nie ogarnął że cos się dzieje, bo nawet najmniejszego dźwięku z siebie nie wydałam. Teraz mówię o tym spokojnie, ale przez pierwszych parę dni po tym chodziłam jak struta.
Też dziś o to pytałam. Dno macicy masz teraz max na linii pępką nie wyżej. To co czujesz wyżej to jelita, które teraz są już tak wysoko podniesione i maksymalnie ściśniete. Teraz będzie okres problemów żołądkowych bo żołądek też jest już ścisnięty, takze będziemy odczuwac dolegliwości z przewodu pokarmowego. Ja po jednej kanapce jestem już pełna i mam zgagę
Też dziś o to pytałam. Dno macicy masz teraz max na linii pępką nie wyżej. To co czujesz wyżej to jelita, które teraz są już tak wysoko podniesione i maksymalnie ściśniete. Teraz będzie okres problemów żołądkowych bo żołądek też jest już ścisnięty, takze będziemy odczuwac dolegliwości z przewodu pokarmowego. Ja po jednej kanapce jestem już pełna i mam zgagę
Urocze uczucie *.*Często i mocno [emoji4] czasem czuje jakby nogę mi na pęcherzu opierał i nonstop mam wrażenie ze zsikam się zaraz
![]()
Miałam tak przez trzy dni, to dzisiaj nadrobiłam i nie mogę się ruszycJa jeszcze zgagi nie mam za często raczej sporadycznie za to jak zjem obiad to do wieczora nie umiem nic zjeść .. tak zapchana się czuje
![]()
U mnie jest teraz tłum chlopakow:2moich synow 2 mojego męża i oczywiscie mąż. Teraz czekamy na dziewczynkę. Oby nic jej nie wyrosło

Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gramZrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach
Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta
Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy
Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę
Jesteśmy hiper szczęsliwi
![]()
Tutaj jesli nie ma powikłań to wypisują w ten sam dzien. Chyba ze chcesz zostać to Cie nie wrzuca
koleżanka urodziła o 7 rano a o 14 ja wypisali do domu.
Ja już po dentyście na szczęście wyrwala to co się polamalo i zarobila ...ufff dzięki Bogu
Mi nawet w sobote i niedzielę przyszła zastrzyk daći od razu na Kacpra spojrzala. Po tych 10 dniach przyszła jeszcze raz na takie zakończenie
Powiem wam ze siedzę i śmieje się sama z siebie poważnie [emoji23]
I to wszystko na trzeźwo [emoji23]
A ja mysle gdzie k...wa taka położna przyjeżdża z waga Zajebiscie jak ktoś nie ma to przynajmniej wie ile schudł jasny gwint sorry laski [emoji23]
![]()

Może to nie taki zły pomysł żeby miała dwie ze sobą...?