SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
I na allegro można kupićWłaśnie szukam takich organizerow. Zamówiłam przez internet to przyszły jakieś plastikowe małe patyczki i odesłałam. Muszę chyba zajrzeć do Ikei bo już kolejna osoba mówi ,ze tam są![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I na allegro można kupićWłaśnie szukam takich organizerow. Zamówiłam przez internet to przyszły jakieś plastikowe małe patyczki i odesłałam. Muszę chyba zajrzeć do Ikei bo już kolejna osoba mówi ,ze tam są![]()
Ale tu chodzi o koniec ciążyCałą ciąże do tej pory litrami piłam sok pomarańczowy i wszędzie piszą, że pomarańcze można jeść i są zalecane że względu na kwas foliowy
![]()
Ja znowu mleka przed ciążą nie tknelam i teraz tez mnie nie ciągnieJa za to nic kwaśnego, a przed ciaza mogłam jeść kwasne mnie nie ruszalo. Za to moja milosc do mleka i kakao nadal taka sama![]()
Ja myślę że wszystko z umiarem jest okAle tu chodzi o koniec ciąży![]()
W przyszły piątekJa jadłam zawsze, ale nie dziw się, że dziecko może nie lubić może ma preferencje kulinarne po Tobie i lubi to co Ty przed ciąża [emoji16] i może być u córa i syn [emoji16] kiedy masz wizytę?
![]()
Wiem, wiemTo akurat nie jest moja szufladato screen a ja kupiłam białe pudelka
one są sprzedawane w "pakiecie" w różnych rozmiarach i kształtach ja kupiłam dwa zestawy
żeby móc sobie dopasować
ale są tanie bo zestaw kilku pudełek to chyba niecałe 30zl
![]()
Coś takiego ?One się nazywają skubbsą złożone na płasko a jak "otworzysz" to na dole jest zamek blyskawiczny i robi się z nich takie pudełko
![]()
Pewnie,że tak. Ale pod koniec ciąży wolałabym nie jeść tych które wywołują alergie. Na wszelki wypadek, miesiąc/dwa można się wstrzymacJa myślę że wszystko z umiarem jest okpoza typowo zakazanymi pokarmami
jak miałabym się aż tak wczytywać w dietę idealną dla ciężarnej to połowę rzeczy które jem musiałabym wyeliminować.. A nie o to chodzi
trzeba mieć rozum i będzie git
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja przed ciaza tez nie a teraz bym mogla litramiJa znowu mleka przed ciążą nie tknelam i teraz tez mnie nie ciągnie![]()
Ja myślę że jeśli dziecko będzie miało być alergikiem to niestety będzie tak czy siak... Ale oczywiście każdy odżywia się jak uważaPewnie,że tak. Ale pod koniec ciąży wolałabym nie jeść tych które wywołują alergie. Na wszelki wypadek, miesiąc/dwa można się wstrzymac