martaaa515
Fanka BB :)
Ja mam to samo po luteinie..Ja jak kichne lub zakaszke to popuszcze, a tak poza tym to zmieniam wkładki ci chwilkę bo mam dużo upalawow wodnistych po tek luteline i pesarze
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam to samo po luteinie..Ja jak kichne lub zakaszke to popuszcze, a tak poza tym to zmieniam wkładki ci chwilkę bo mam dużo upalawow wodnistych po tek luteline i pesarze
Aaa suuper [emoji4][emoji4][emoji4] gratuluję córeczki [emoji8][emoji8]Później będę się odkopywać i odpisywać... [emoji15]
Zdrowa dziewczynka
Kciuki za pozostałe wizytujące [emoji106][emoji106][emoji106]
![]()
WiEdziałamPóźniej będę się odkopywać i odpisywać... [emoji15]
Zdrowa dziewczynka
![]()
Ojejku cudownie! Gratuluję córeczki [emoji7] Możesz zacząć zakupowe szaleństwoPóźniej będę się odkopywać i odpisywać... [emoji15]
Zdrowa dziewczynka
![]()
Powynosilam na balkon, bo przeciez jade na wizyte. Nie wiem kiedy sie podniesie temp do konca. Plakac mi sie chce[emoji22]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Szczez jak Ci się podoba A taka cena do tego nowy to bierz [emoji2] taka okazja się może mi traficWczoraj prawie kupiliśmy wózek [emoji28] weszliśmy do toysrus i tam X-lander x-move w promocji, nie wiem czy to była ostatnia sztuka czy co, że taka fajna cena (na stronie jest w promocji ale o kilka stówek droższy), na żywo jak nim pojeździłam to super, kolor ekstra, na żywo dużo fajniejszy niż na necie, gondolka 250zł a spacerówka 1100złAż mnie dalej kusi [emoji14] Tylko nie wiem czy adaptery do gondoli i cała reszta (torba, moskiriera itp były w cenie) Ale na prawdę śliczny.
Zobacz załącznik 840876
Zobacz załącznik 840877
GratulacjePóźniej będę się odkopywać i odpisywać... [emoji15]
Zdrowa dziewczynka
![]()