G
gosc12
Gość
Ja już zaczynam trzeciegoMi się przypomniało ze mam w zamrażalce lody sorbet mango [emoji41]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już zaczynam trzeciegoMi się przypomniało ze mam w zamrażalce lody sorbet mango [emoji41]
Może się uda ..no mam właśnie ale nic nie łapie tych testów![]()
Tak tak. w sobotę zdaje testy ale w ogóle mi nie idą...
Ja już zaczynam trzeciegośmietankowego w czekoladzie z orzechami
ale mango coś za mną chodzi ostatnio
![]()
SuperMuszę się pochwalić wczoraj poczułam pierwsze kopniaki A dziś ja i M poczulismy przez brzuch ale bylam szczesliwa
![]()
Mam złotą kartę i pare razy w roku dostaję duze rabaty. I zaproszenia na eventy makojazowe itp.a ze kocham makijaż to sa to zawsze miłe niespodzianki[emoji3]@Darka83 super! A to był jakiś rodzaj konkursu, czy Cię wylosowali? Czy jak? Ja tez zrobiłam sobie przyjemność i zamówiłam sweter i sukienkę u Karli![]()
Co do lodów to moje dziecko je loda oreo i dla mi tylko 2 razy ugryźć!! Dziad mały! A taki dobry ten lód.... muszę sobie kupić jutro.
Nie no bliźniaków to nie,nieLiczysz na bliźniaki?czy to już tak za Twojego chłopa zjesz żeby było po równo?
![]()
Kocham Urban Decay. Choc moja największa miloscia sa paletu od Too Faced a ostatnio ciągle męczę Kat van D. Makijaż to moje hobby. A w sezonie slubnym czesto robie odpłatne makijaże to mi się to hobby czesciowo zwraca.Ja od męża dostałam jakoś latem paletkę urban decay. Byłam zachwycona jakością cieni. Codziennie do pracy sobie nakładałam. Aż pewnego dnia mi upadła i wszystko się potłukłoMimo, że w ciaży jeszcze nie byłam to i tak było mi blisko do płaczu
![]()
Ja jednak poszłam się kapac a teraz biorę się za lody i czekam na na wspólnej mój mąż w garażu coś przy aucie się bawi to sama zjem bo jak narazie to on więcej przytył w tej naszej ciąży![]()
Podobno tak jest ze faceci tyja razem z ciezarnymi a czasem wrecz maja rozne smaki. Ale oni maja pozniej trudniej zrzucic.Moj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah
![]()