G
gosc12
Gość
Który bank polecacie na założenie konta ? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie przymierzam sie do kupienia Kat von D. Polecasz?Kocham Urban Decay. Choc moja największa miloscia sa paletu od Too Faced a ostatnio ciągle męczę Kat van D. Makijaż to moje hobby. A w sezonie slubnym czesto robie odpłatne makijaże to mi się to hobby czesciowo zwraca.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy pko bp i nie narzekamy.Który bank polecacie na założenie konta ?![]()
no mam właśnie ale nic nie łapie tych testów![]()
Lepiej mieć swoje z domowymi zarazkami i takie zakładać dziecku. Im mniej kontaktu z rzeczami szpitalnymi, tym lepiej.Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć rzeczy w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
W sumie mogłam się tego po Tobie spodziewać skoro raz zamiast ziemniaków kupiłaś butyJak cię to pocieszy to ja mam 12 lat prawko a tez nie ogarniam znaków [emoji23] a jeżdżę wszędzie
![]()
Ale właśnie w momencie gdy wyciągnę je z torby to nie będą juz miały domowych zarazków tylko te szpitalne. A potem te wszystkie zarazki przywiozę do domu na tych wszystkich ubraniach itp.Lepiej mieć swoje z domowymi zarazkami i takie zakładać dziecku. Im mniej kontaktu z rzeczami szpitalnymi, tym lepiej.
Ja mam wBanku (kiedyś tam też pracowałam) i jestem zadowolona. Wszystko mogę sobie załatwić on-line bo jakbym z czymś miała latać do placówki to by mnie szlag jasny na miejscu trafiłKtóry bank polecacie na założenie konta ?![]()