oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Farciara no..... Bardzo ladna az zazdraszczamWłaśnie wylicytowała sukienkę za 30,99 z Str co ola polecila[emoji23]
Mogę iść spac![]()
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Farciara no..... Bardzo ladna az zazdraszczamWłaśnie wylicytowała sukienkę za 30,99 z Str co ola polecila[emoji23]
Mogę iść spac![]()
![]()
Super gratuluje córeczki :*Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale troche bylo do ogarniecia.
Bedziemy mieli Emilke[emoji3]
Corcia zdrowa, wszystko ma na swoim miejscu i odpowiedniej wielkosci. Wazy 457g[emoji5]
Lozysko na tylnej scianie, wysoko, ilosc wod plodowych odpowiednia. Szyjka ok, zamknieta.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
My mamy pko bp i nie narzekamy.
Ciąża![]()

SuperDziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale troche bylo do ogarniecia.
Bedziemy mieli Emilke[emoji3]
Corcia zdrowa, wszystko ma na swoim miejscu i odpowiedniej wielkosci. Wazy 457g[emoji5]
Lozysko na tylnej scianie, wysoko, ilosc wod plodowych odpowiednia. Szyjka ok, zamknieta.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Bardzo podobnie do starszej siostry[emoji3]Ale pieknie pozowala,moj cholernik rekoma sie zaslanial.
Właśnie. kobiety w ciąży powinny mieć ułatwione pytania![]()
Super gratukacjeJa dopiero niedawno dotarłam do domu po badaniach ale jestem przeszczesliwa. Dziewczynka została dziewczynką☺ zdrowa i waży 322 gramy