Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, że wszystko okDziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale troche bylo do ogarniecia.
Bedziemy mieli Emilke[emoji3]
Corcia zdrowa, wszystko ma na swoim miejscu i odpowiedniej wielkosci. Wazy 457g[emoji5]
Lozysko na tylnej scianie, wysoko, ilosc wod plodowych odpowiednia. Szyjka ok, zamknieta.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Piękna!Właśnie wylicytowała sukienkę za 30,99 z Str co ola polecila[emoji23]
Mogę iść spac![]()
![]()
Idealny pomysł.Już wiem do czego będę używała podgrzewacza, gdy nie bedzie już potrzebny dzieckuZobacz załącznik 840993
Super, gratulujęJa dopiero niedawno dotarłam do domu po badaniach ale jestem przeszczesliwa. Dziewczynka została dziewczynką[emoji5] zdrowa i waży 322 gramy
Mam tą samą i polecam. Jest swietna. Super pigmentacja, łatwość blendowania. Nie robia się plamy, mozna piękne przejścia robić. Ja czasem dodaje do tego jakis mały blysk w kąciku wewnętrznym ale to zależy od nastroju. I do niej pedzle ZoevaShade+light eye contour. Chcę sie pobawic w konturowanie oczu
Baaaardzo się cieszę! A córcia śliczna i piękne imię Jej wybraliście![]()
Duża stopaPomimo ze ta stopa ma prawie 8 lat, nadal dla mnie najpiękniejsza [emoji173]️
Dobranoc!
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, dla nas zawsze beda najpiekniejsze[emoji5]Pomimo ze ta stopa ma prawie 8 lat, nadal dla mnie najpiękniejsza [emoji173]️
Dobranoc!
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom