reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha na mnie "PEŁNIA" pęcherza :D
No właśnie u mnie od tego się zaczęło[emoji12] a teraz nie śpię. Dobrze, że na drzemce Młodego w dzień będę mogę się przespać.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
Witajcie[emoji5]
Wstalam, obudzilam mloda, ale strasznie kaszle, wiec zostawiam ja w domu[emoji53]
Kladziemy sie jeszcze na chwile, a potem bede dzwonic w sprawie tej lodowki[emoji53]

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Cześć dziewczyny :)

Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie miałam siły... napiszę jak się odkopię, co mi pewnie chwilę zajmie ;)
A na 8:30 krzywa cukrowa [emoji33]
Głodna jestem, ale cóż... Może uda się przeżyć... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie w brzuszkowie nie raz taka imprezka w nocy że spać nie mogę :o
aż dziwne że potrafi mnie obudzić w 22tc... Co będzie dalej aaaaaaaa [emoji14] chyba że okaże się silnym chłopcem :) <3 mamusia kocha :)

p19u3e3kn69xsy6d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Moje maleństwo jest grzeczne [emoji23]
Szaleje rano, w ciągu dnia, po południu, ale tak wieczorem to już spokojnie idzie spać, żeby mamusia się wyspała [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Czesc dziewczyny! Ja juz wróciłam do świata żywych! Zapalenie oskrzeli minelo zostal tylko kaszel... W poniedziałek mialam polowkowe i na szczescie wszystko w porządku. A zaraz jade do swojego lekarza na kontrolę[emoji4][emoji4]
Od wtorku jestem sama... Maz mnie opuscil i pojechał na poligon więc do 23go dni będą sie strasznie ciągnąc[emoji53]

0d1ysek2lswwmhul.png
Dobrze, ze juz po zapaleniu oskrzeli, oby i kaszel szybko minął [emoji106]

A do 23 szybko zleci, zobaczysz...
No i gratuluję polowkowych :D [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dzień Dobry. U mnie dzisiaj -15 :o aż się nie chce wychodzić spod kołdry.
Do tego zadzwonił K i musimy przelozyc połówkowe z 9ego na 16ego :( bo nie uda mu się zjechać tydzień wcześniej. Ale dzięki temu dowiedziałam się, że nie nagrywają filmików z USG. Mam jeszcze dzwonic dopytać czy na pewno po godzinie.16:00. No nic, będę szukać gdzie indziej wrazie czego.. a płeć poznam 12ego na wizycie, szkoda że bez K :(
Szkoda, że nie uda mu się przyjechać wcześniej :(
Ale - możesz 12-go nie chcieć poznać płci, żebyscie się dowiedzieli razem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry