Mineralny - everyday minerarls, amalie itd - nie jest co prawda najtańszy, ale jest mega wydajny, nie uczula, i wygląda zupełnie naturalnieMożecie polecić jakiś niedrogi podkład, który wygląda naturalnie a nie jak tapeta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mineralny - everyday minerarls, amalie itd - nie jest co prawda najtańszy, ale jest mega wydajny, nie uczula, i wygląda zupełnie naturalnieMożecie polecić jakiś niedrogi podkład, który wygląda naturalnie a nie jak tapeta?
Powynosilam na balkon, bo przeciez jade na wizyte. Nie wiem kiedy sie podniesie temp do konca. Plakac mi sie chce[emoji22]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Miałam go kiedyś, faktycznie fajny efekt, ale po kilku dniach wyszła mi alergia na niegoJa jestem bardzo zadowolona z tego
I mam go już od hmmm października jakoś![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śliczne te rzeczy, ale widać, że oni ogólnie nie trzymają się rozmiarów... Raz mniejsze, raz większe :|Przyszła paczka z h&m ale jestem mega zawiedziona... Jakość super ale ich rozmiar 62 jest równy z rozmiarem 56 ze smyka(a tego mam już od groma...) więc wiekszość wystawie na bazarek. Body na długi rękaw 68cm jest równy 56cm ze smyka. Te spodenki to 2x 2 pak. Jeden rozmiar 62 drugi 68 a są równe na długość i szerokość...Wrzucam fotZobacz załącznik 840909 Zobacz załącznik 840910 Zobacz załącznik 840911 Zobacz załącznik 840912 Zobacz załącznik 840913 Zobacz załącznik 840914 Zobacz załącznik 840915 y. Chetnie sie części pozbędę.
W sumie do 22 tygodnia nie wiedziałam - zawsze się maskowała [emoji23]WiEdziałam [emoji14] gratulujęu tych co nie wiedzą do 20 tygodnia to zazwyczaj dziewczynki
u Margany tez babeczke obstawiam
![]()
Kinia 35 to normalna stopa przy takim wzroscie. U mnie starszaki 37 juz nosza. Bartek 28 skonczyl 10 lat a teraz 15 marca Oliwia 11. I wlasnie zastanawiam sie czy nie bed miec stop-lopat. Bo ja mam 37.Cześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji5]️. No stopa 8 letniego dziecka jest już calkiem spora, moja nosi 35 rozmiar buta ale podobno jest wysoka ciuchy kupuje 146.
Zaczęłam, ale o tym jak się odkopię [emoji23]Ojejku cudownie! Gratuluję córeczki [emoji7] Możesz zacząć zakupowe szaleństwo![]()
Przy takim wzroście to tak tylko wzrost podobno wysoki. Bo ona w lipcu 8 lat skończyKinia 35 to normalna stopa przy takim wzroscie. U mnie starszaki 37 juz nosza. Bartek 28 skonczyl 10 lat a teraz 15 marca Oliwia 11. I wlasnie zastanawiam sie czy nie bed miec stop-lopat. Bo ja mam 37.
Witam z rana mam lenia a tu trzeba mlodego do szkoly ogarnac.
Trzymam kciuki za wizytujace dzis. Wczoraj bylo nas duzo ale wrocilysmy z dobrymi wiadomosciami i tak ma byc juz do konca.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, miałam przeczucie że to dziewczynka jak tylko pomyślałam, że jestem w ciążyKurde, współczuję![]()
@Jola92, a czemu nie wymienisz albo nie zwrócisz...?
@_agnieszka_ super! Nie pamiętam, miałaś przeczucie że dziewczynka?