Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Że też mnie nie może dopaśćWitam. Gratuluję wszystkich udanych wizyt. U mnie też będzie Hania. Mnie dzisiaj dopadł syndrom wicia gniazda i od rana posprzątałam całą kuchnię gruntownie [emoji39] . Miłego dnia[emoji2]
To juz 3 Hanie i jedna na liście u nas w lipcowkachWitam. Gratuluję wszystkich udanych wizyt. U mnie też będzie Hania. Mnie dzisiaj dopadł syndrom wicia gniazda i od rana posprzątałam całą kuchnię gruntownie [emoji39] . Miłego dnia[emoji2]
Właśnie szkoda że teraz już nie ma takich bajekNam profesor na fizjologi człowieka czasami puszczał "było sobie życie", i wiecie, ze potem przy nauce do kolokwium tak jakoś wszystko było bardziej zrozumiałe![]()
Właśnie szkoda że teraz już nie ma takich bajek![]()
U mnie w poczekalni u ginekologa non stop leci bajaj było sobie życie odcinek jak powstaje życieznam na pamięć
Pochwal się co tam dostałaś![]()

ALE koleżanki z pokoju chcą już takie same rzeczy Jak ja wytrzymam do wieczora [emoji28] przynajmniej napisz co to takiegoWrzucę fotę wieczorem w stylóweczce![]()
bo w pracy mogliby nie zrozumieć że się przebieram
ALE koleżanki z pokoju chcą już takie same rzeczy
)))
Pochwal się co tam dostałaś![]()