Coś o tym wiemZapraszamylato tu cieplusie
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Maraton wrocławski jest najcieplejszym jesiennym maratonem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Coś o tym wiemZapraszamylato tu cieplusie
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Moze wreszcie leki zaczynają działać, że już się tak nie stawiaLeżę w pewnym momencie miałam taki ból że myślał am że mi oczy wyskocza a tak to ciągle mnie poboluje ten brzuchAle niestawia się juz tak często . Dziekuje ze pytasz :*
Leżę w pewnym momencie miałam taki ból że myślał am że mi oczy wyskocza a tak to ciągle mnie poboluje ten brzuchAle niestawia się juz tak często . Dziekuje ze pytasz :*
Jeśli uda mu się zjechac do Polski w odpowiednim momencie to tak. Chociaż ostatnio coś się wyłamuje z tego. Chyba się zaczyna stres również u niego..
Gratulacje !! A tak Się balas :*

Zanim zaszłam w ciążę to był cwany. " Ja będę pępowinę przecinal " a ostatnio zaczęłam ten temat to mu trochę mina zrzedła . Chciałabym żeby był, wsparł by mnie dużo na pewno. ale wywierać presji na nim nie będę ..Moj tez stres..)
Ostatnio nie byl , teraz cgce byc ,oby sie udalo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Część już za Tobą. Z jazdą też sobie poradziszA żebyś wiedziała, pojechałam tam z myślą, że i tak nie zdamw poniedziałek jadę ustalać egzamin z jazdy
to dopiero będzie stres
![]()
Ja teraz już też co 3 ustalam, jeszcze 9 dni mam do wizytyNiech ten weekend się już kończy ..
Coraz gorsze mam myśli, boli mnie brzuch od wczoraj do tego.. od teraz będę ustalała wizytę co 3 tygodnie . Bo jednak 4 nie na moje nerwy.