Wronka199
Fanka BB :)
Chcialabym miec tak sn ustalone [emoji13][emoji13]Ja też odliczam chociaż tak staromodnie trochę bo w kalendarzu [emoji5]️ juz sobie zaznaczyłam te terminy co mam ustalone na CC i byle do przodu [emoji5]️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chcialabym miec tak sn ustalone [emoji13][emoji13]Ja też odliczam chociaż tak staromodnie trochę bo w kalendarzu [emoji5]️ juz sobie zaznaczyłam te terminy co mam ustalone na CC i byle do przodu [emoji5]️
@Karla88 jak córcia, dalej goraczkuje? A Ty jak się czujesz, po ciężkiej nocy?
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam 20.02 a teraz też 12.03
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi lekarz mówił, że taki mój urok, że u części ciężarnych się to zdarza i po prostu trafiło na mnie, a wyniki praktycznie do samego końca miałam dobre [emoji4]Wiec to jest normalne? Czy mialas anemie?
![]()
Oby w moim przypadku tez tak bylo [emoji13] bo sie bardzo wystraszylam. Az tak z nosa nigdy nie lecialoMi lekarz mówił, że taki mój urok, że u części ciężarnych się to zdarza i po prostu trafiło na mnie, a wyniki praktycznie do samego końca miałam dobre [emoji4]
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy nie Klaudia jeszcze i chyba ma nawet ta godzinę co ja jak się nie myleTo już jesteśmy w 3
Ja, ty i Kinga
![]()
Dobrze, że już jest jej lepiej...może uda Ci się znaleźć chwilkę, żeby się przespaćMiała gorączkę o 4:30 powyżej 38 dalalam jej paracetamol i spała do 9:30
Teraz Ok zjadła chleb z masłem i herbatę z miodem jej zrobiłam mna wstałam o 2 na siku o 4:30 do corki o 7 dzwonili do mnie z hurt i jestem tak przyje...na idę sobie kawę zrobić zaraz mąż szedł na rano będzie koło 15 w domu dobrze ze mam obiad już zrobiony
![]()
A ja muszę do 15go czekac [emoji53]To już jesteśmy w 3
Ja, ty i Kinga
![]()