kinga30
Fanka BB :)
Jak coś się dzieje to wydaje mi się, że może być stan podgorączkowy. Ja przy krwawieniach itd też miałam stan podgorączkowy raz to nawet 37.5Też się ucieszyłam już coś się posunelo do przodu dzięki Bogu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak coś się dzieje to wydaje mi się, że może być stan podgorączkowy. Ja przy krwawieniach itd też miałam stan podgorączkowy raz to nawet 37.5Też się ucieszyłam już coś się posunelo do przodu dzięki Bogu
Jasne ze może się wydłużyć mojej przyjaciółce nie założyli pesera wogole a miała 2,5cm musiała leżeć i tabletki brać wydłużyła się do 3 urodziła w terminie jaki miała ustalony na cc
Dlatego wierze ze będzie dobrze u ciebie
![]()
Ja muszę sobie wage kupić i wtedy bede kontrolowac wszystko. Jakiś czas temu przytylam killa kg i z nerwow wyrzucilam przez okno a ze szklana byla to roztrzaskala siw w mig[emoji13][emoji13]
Tyle dobrze ze wujek obok ma masarnie wiec jak sie bardziej przytyje to będę korzystac z tej swinskiej wagi [emoji3][emoji3][emoji3][emoji23]
![]()
Jak coś się dzieje to wydaje mi się, że może być stan podgorączkowy. Ja przy krwawieniach itd też miałam stan podgorączkowy raz to nawet 37.5
Kochana ja moze dużo do tej pory nie przytylam ale przed ciąża nie należałam do szczupłych i teraz nie raz wyglądam jak bym juz była w 8 miesiącu ale mój mąż też mi mówi ze nie jestem gruba tylko w ciąży i tego sie trzymam ☺Ja mam podobnie, wygladam powoli Jak balwan, a moje piersi po prostu sa monstrualnych rozmiarów a to dopiero połowa ciazy, muszę znowu kupic większy biustonosz. Juz sa większe o 3 rozmiary!
Moj mi mowi ze jestem piekna i ślicznie wyglądam, bardzo mnie zawsze wspiera we wszystkim.
Aż ma samej głupio przed sobą bo dlugo sie staraliśmy i bardzo cieszę sie ze jestem w ciazy ale w lustro nie zaglądam jak sie rozbieram
Jeszcze wszyscy mi cały czas mówią, ze przytyłam na ogół to zlewam, ale dziś mam gorszy dzien.
W dodatku co 3-4 godz jestem głodna i muszę wtedy zjeść bo inaczej mnie strasznie boli brzuch, i ten ból brzucha jest nie do wytrzymania.
Ehhhh wyzalilam sie...
Zalety pracy z domu i bycia "artystą", nawet jak się pracuje z ludźmi, to dużo uchodziJa musze w lustro patrzeć bo chodzę do pracy codziennie wiec muzę jakoś wygladac [emoji23]
![]()
Bo jak coś Cię męczy to organizm walczy. A crp Ci sprawdzali?No ja właśnie tak mam raz 37.5 raz 37.8 tak skacze sobie ta temp najgorsze te bóle ale i z nimi sobie poradzimy :*najważniejsze że szyjka się ogarnia powolutku
Nie byłaś ostatnio przeziebiona? Badanie moczu też dobre?No ja właśnie tak mam raz 37.5 raz 37.8 tak skacze sobie ta temp najgorsze te bóle ale i z nimi sobie poradzimy :*najważniejsze że szyjka się ogarnia powolutku
Ja srednio jem co 2 3godziny czesto jakis serek wiejski i to mi wystarczy. Jem czesto ale w małych ilosciach i przez dwa oststnie miesiące przytylam tylko 1kilogram ☺☺ lekarz mówi ze to dobrze bo mam troszke tluszczyku i malutka z tego korzystaApetyt ci przyjdzie na pewno. Ja tez sie martwilam ze nic nie jem a od tygodnia co chwile burczy w brzuchu i jesc sie chce. Z jednej strony sie ciesze a z drugiej boje ze sie szybko przytyje
![]()
Super, bardzo się cieszę [emoji4] ja też większość czasu leżę więc będę Ci tu towarzyszyć [emoji8][emoji8]Tak dzięki Bogu szyjka się zamknęła i nieskrocila dalej leki nogi do góry i lezec i jutro podejmą decyzję czy tabletki i leżenie sobie z tym poradzą czy będzie potrzebny ten krążek