Nooo, racuchy z jabłkami to też dobry pomysłO dobry pomysl ale to ju jutro [emoji13][emoji13] mam ochote jeszcze na racuchy mam jabłka wiec cos wykombinuje
![]()
Jak mi trochę ciasta drożdżowego zostanie, to zrobię choć parę [emoji14]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nooo, racuchy z jabłkami to też dobry pomysłO dobry pomysl ale to ju jutro [emoji13][emoji13] mam ochote jeszcze na racuchy mam jabłka wiec cos wykombinuje
![]()
Na naleśniki?
Trudno o sensowny przepis... [emoji15]
Ciasto drożdżowe (zwykłe, jak do czegokolwiek innego, u mnie akurat razowe)
Bierzesz trochę ciasta, formujesz w miarę cienkie kółko i na patelnię z niewielką ilością olejuodwracasz, pieczesz z drugiej strony, zdejmujesz pięknego, dużego placka, na górę co lubisz, u mnie będą jagody i śmietana
I tyle
Tak wyglądał mały w Wetlinie, duży był na cały talerz (ale wtedy po obiedzie byłam)
![]()
![]()
![]()
A jaką bierzesz dawke? Ja biorę magne b6 3*1.No to dobrze, ze przeszlo. Moze faktycznie lepiej magnez brac na stale, po co sie tak denetwowac tymi bolami. Ja az takich nie mam i podejzewam, ze przez to, ze od poczatku biore magnez regularnie. Zwiekszylam teraz spowrotem dawke to zobacze czy te skurcze mi zmaleja.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oki pokonamy też czas wszystkie wspólnie byle do lipca :**
Oj oby to nie to. Ale dobrze, ze Cie obafaja na wszystkie strony!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
@Onaszczesliwa 2018 a może to od tego zęba ktory leczylas. Znieczulenie moze wywołać skurcze i bóle dlatego nie chca leczyc ciężarnych w 3 trymestrze. I moze lekki stan zapalny sie zrobił (czesto po leczeniu i rwaniu tak jest) i stad ta temperatura.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Boję się, że charakter może mieć po mamusi [emoji23][emoji23][emoji23]Oby charakterku ostrego nie miala [emoji13][emoji13]
![]()
No ja mam nadzieje ze synek odziedziczy charakter po tatusiu [emoji13][emoji13]Boję się, że charakter może mieć po mamusi [emoji23][emoji23][emoji23]
O na taką sugestię zapowiedział wykorzystanie smyczy [emoji23]
Wszędzie wychodziłam, wspinałam się, i dużo ciekawych pomysłów miałam... I tak jakby do dzisiaj mi zostało [emoji23]
![]()
Ale wygląda mniammmNa naleśniki?
Trudno o sensowny przepis... [emoji15]
Ciasto drożdżowe (zwykłe, jak do czegokolwiek innego, u mnie akurat razowe)
Bierzesz trochę ciasta, formujesz w miarę cienkie kółko i na patelnię z niewielką ilością olejuodwracasz, pieczesz z drugiej strony, zdejmujesz pięknego, dużego placka, na górę co lubisz, u mnie będą jagody i śmietana
I tyle
Tak wyglądał mały w Wetlinie, duży był na cały talerz (ale wtedy po obiedzie byłam)
![]()
![]()