• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobrze, że mimo niedzieli nie jest dzisiaj tak cicho jak zawsze.. podczytuje sobie Was, pije melisę i jakoś mi trochę lepiej. Nawet małe zaczęło dawać o sobie znać. Już jest bardzo blisko pępka *.*

Szkoda, że ja już wszystko rozplanowalam .. zostało mi tylko rozrysowanie szafy na przedpokój i do sypialni. Ale nie mam pojęcia jak się do tego zabrać :zawstydzona/y:

Jedyny plus leżenia w szpitalu. Robią wszystkie badania, jesteś pod kontrolą. Będziesz miała kilka USG i będziesz mogła podejrzeć swoje maleństwo :* będzie dobrze , najgorsze za Tobą :)
No ja muszę powiedzieć, że jak już coś się działo i byłam w szpitalu to bardzo mnie to uspokajało. Ja mam wrazenie że moje dziecię jest nisko, ciągle mnie po pęcherzu kopię albo tak jakby w tą Blizne po CC i to aż boli

reklama
Co to za cisza[emoji13]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Hej

Troche mnie nie bylo,a tu tyle sie dzieje

Jola92 - kurcze... Co ci sie dzieje??? Oby to nic powaznego . Trzymaj sie ...

Onaszczesliwa2018 - mam nadzieje,ze szyjka nie bedzie sie skracala. Jestes w dobrych rekach. Powodzenia

Galadriela - znam to okropne uczucie.. Odpoczywaj.

A mi wczoraj po przytulankach wyszla jeszcze mocniej pochwa. Kilka h pozniej krople krwi i do szpitala. Sprawdzono tetno Zuczka i manualnie czy jest jakies wewnetrzne krwawienie,ale na szczescie nie.
Mam unikac bliskosci no i zobaczymy za tydzien gdzie jest lozysko.
Poki co slyszalam,ze dwa palce ponizej pepka,wiec troche za nisko.
Z rana lekko rozowa wydzielina,ale to pewnie po badaniu.
We wtorek mam wizyte w szpitalu..

Milej niedzieli.

No ja muszę powiedzieć, że jak już coś się działo i byłam w szpitalu to bardzo mnie to uspokajało. Ja mam wrazenie że moje dziecię jest nisko, ciągle mnie po pęcherzu kopię albo tak jakby w tą Blizne po CC i to aż boli
Moja tez ciagle nisko siedzi. Kopie po pecherzu i jeszvze nizej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej

Troche mnie nie bylo,a tu tyle sie dzieje

Jola92 - kurcze... Co ci sie dzieje??? Oby to nic powaznego . Trzymaj sie ...

Onaszczesliwa2018 - mam nadzieje,ze szyjka nie bedzie sie skracala. Jestes w dobrych rekach. Powodzenia

Galadriela - znam to okropne uczucie.. Odpoczywaj.

A mi wczoraj po przytulankach wyszla jeszcze mocniej pochwa. Kilka h pozniej krople krwi i do szpitala. Sprawdzono tetno Zuczka i manualnie czy jest jakies wewnetrzne krwawienie,ale na szczescie nie.
Mam unikac bliskosci no i zobaczymy za tydzien gdzie jest lozysko.
Poki co slyszalam,ze dwa palce ponizej pepka,wiec troche za nisko.
Z rana lekko rozowa wydzielina,ale to pewnie po badaniu.
We wtorek mam wizyte w szpitalu..

Milej niedzieli.
O kurczę, to oby się już nie powtorzylo i wszystko było dobrze

A później nie będzie problemu z tą blizna ? Jak kopnie mocniej np ?

A mi dzis do bolu glowy doszedl bol gardla[emoji53] Eh dawno chora nie bylam. Pewnie od mlodej zalapalam, bo od kilku dni kaszle. Mialam porobic porzadki w ciuchach corki i przejrzec rzeczy niemowlece, a caly czas leze i na nic sily nie mam[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A mi dzis do bolu glowy doszedl bol gardla[emoji53] Eh dawno chora nie bylam. Pewnie od mlodej zalapalam, bo od kilku dni kaszle. Mialam porobic porzadki w ciuchach corki i przejrzec rzeczy niemowlece, a caly czas leze i na nic sily nie mam[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tez od wczoraj gardlo mnie mega boli. Na razie domowe sposoby nie działają zbyt dobrze. Ech jak nie urok to.... i tez zarazilam sie chyba od corki bo w tym tygodniu siedziała az 3 dni w domu bez szkoly wlasnie z powodu gardła. Nic lecze sie mlekiem z maslem i miodem, syropem z cebuli, plukankami z soli.i w najsilniejszym bólu jedna tabletka tantum verde. Daje sobie czas do wtorku a jak nie to lekarz.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na naleśniki?
Trudno o sensowny przepis... [emoji15]
Ciasto drożdżowe (zwykłe, jak do czegokolwiek innego, u mnie akurat razowe ;))
Bierzesz trochę ciasta, formujesz w miarę cienkie kółko i na patelnię z niewielką ilością oleju ;) odwracasz, pieczesz z drugiej strony, zdejmujesz pięknego, dużego placka, na górę co lubisz, u mnie będą jagody i śmietana ;)
I tyle ;)

Tak wyglądał mały w Wetlinie, duży był na cały talerz (ale wtedy po obiedzie byłam ;))
1dc2c7259a8319c19e6cfc9726b9d88c.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Poznaje Chatę Wędrowca :) nasz urlop we wrześniu 2017 roku. Mieszkaliśmy w samej Wetlinie, po całym dniu chodzenia po górach smakował cudownie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry