reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja to tarara uwielbiam.. Ale spokojnie poczekam te parę mc [emoji14] i sushi kocham ale można obejść i dać spażoną rybkę zamiast surowej i pyszne nadal :) ja dziś robię makaron w sosie śmietanowym że szpinakiem i kurczakiem :)

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To możemy sobie podać rękę z tym tatarem :P Też uwielbiam

reklama
Hah to w pl I tak ok w Uk 9scy Tylko 30% wyplaty macierzynskie i trza wracac chyba ze trzy msce didatkowo Ale za free po 12 mscach trzeba wracac do pracy gdzue zlobek to dziennie 50£ wiec na msc wychodzi ci wieksza polowa wyplaty
Dobrze ze JuZ tam nie mieszkam w[emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma ci narzekać na PL w Holandii macierzyński trwa chyba 3 miesiące a potem do roboty wole pobierać 80% przez rok i buc w domu ja nie narzekam na pl do tego opieka od początku nawet w 5 tyg jak coś się dzieje ratują ciąże nie wyobrażam sobie w innym kraju żyć i czekać do 12 tyg

O 18:00 to będzie 6 tydz 4 dzień a u ciebie?
Ja tylko liczę ze będzie widać serduszko jak pika

Ja jutro mam 7+1 ale jak byłam na tej wizycie z nfz to przez brzuch jak mi zrobiła usg to było widać pęcherzyk i pikający biały punkt, obstawiam że to serduszko, więc u Ciebie może też będzie już widać, tym bardziej, że na pewno będziesz miała robione tak jak należy dopochwowo a nie przez brzuch :)

Hej dziewczyny udało mi się umówic na jutro wizyte u mojego endokrynologa,a rano zrobie badanie krwi,bo mam od niego skierowanie w systemie wystawione na poprzedniej wizycie.Też udało mi się umówic na jutro na 16 wizyte u gina przez tą moja infekcje zobaczymy co powie.A na wizyte z usg gdzie mam nadzieje,że już będzie widać ładnie serduszko umówiłam się na 19 grudnia będzie to 7+6 dni według OM

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry