SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Kochana trzymaj się... Wierzę, że wszytko się uda... Bardzo trzymam kciukiLeze narazie, biore duphaston caly czas plamie. Dwa dni maja obserwowac jak sie zarodek nie pokaze to beda czyscic![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana trzymaj się... Wierzę, że wszytko się uda... Bardzo trzymam kciukiLeze narazie, biore duphaston caly czas plamie. Dwa dni maja obserwowac jak sie zarodek nie pokaze to beda czyscic![]()
Leze narazie, biore duphaston caly czas plamie. Dwa dni maja obserwowac jak sie zarodek nie pokaze to beda czyscic![]()
Mnie bardziej interesują takie z pleśnią niebieską np gorgonzola, te też można?![]()
No chociaż Lazur...albo Lazur chociaż![]()
Zobacz po prostu w składzie, czy jest mleko pasteryzowane czy niepasteryzowane i będziesz miała odpowiedźMnie bardziej interesują takie z pleśnią niebieską np gorgonzola, te też można?![]()
No właśnie jest pasteryzowane mleko, ale boję się czy te bakterie i pleśń niebieska nie zaszkodzą dziecku.Zobacz po prostu w składzie, czy jest mleko pasteryzowane czy niepasteryzowane i będziesz miała odpowiedź
Jeśli nie zapomnę w amoku to nie ma problemu ale z tego co wiem to właśnie z pasteryzowanego możnaMarika92 kochana bo Ty masz dziś wizytę, czy jakby to nie był problem to mogłabyś zapytać swojego lekarza jak to jest z tymi serami pleśniowymi z pasteryzowanego mleka, czy wolno czy nie? Jutro zapytam mojego o to ale wolałabym się opierać na opinie więcej niż jednego lekarza. Jakby to nie był problem i byłabym ogromnie wdzięczna :*
Jejku trzymaj sie kochana ! Bądź dobrej mysli. Wszystko bedzie dobrze i w końcu pojawi się maluszek. Trzymaj kciuki ! Nie denerwuj się i czasami nie płacz bo to na prawdę nie jest najlepszy doradca. [emoji8][emoji20][emoji20]Leze narazie, biore duphaston caly czas plamie. Dwa dni maja obserwowac jak sie zarodek nie pokaze to beda czyscic![]()
Kciuki zaciśniętęLeze narazie, biore duphaston caly czas plamie. Dwa dni maja obserwowac jak sie zarodek nie pokaze to beda czyscic![]()