Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez tak czasem mam, podobno na początku ciazy to normalne są te kłucia, gniecenie, ciągniecie...Dziewczyny, czy wy też odczuwacie jakieś dziwne kłucia?Ja dziś jechałam i tak mnie strasznie kłuło, mam wrażenie że w okolicy lewego jajnika... ciut wyżej. Bolało mnie strasznie, parę minut czułam te kłucia i potem przestało...
Tak, tak, wiem, ze to wszystko dziedziczne. Zresztą sama sie przekonałamAle liczę na to, że zawsze te kosmetyki jakos złagodzą te rozstepy i celulit. I choć troche uelastycznią skórę.
Ale to tylko ten bio oil mozna od teraz? Bo chyba na innych kremach jest napisane od 2 czy 3 miesiaca (właśnie nie pamietam)?
Dziewczyny, czy wy też odczuwacie jakieś dziwne kłucia?Ja dziś jechałam i tak mnie strasznie kłuło, mam wrażenie że w okolicy lewego jajnika... ciut wyżej. Bolało mnie strasznie, parę minut czułam te kłucia i potem przestało...
Ja czasami taki lekki ból ledwo zauwazalny mi przez podbrzusze przeleci ale na pewno slabsze niz w dniach kiedy miala byc @Dzięki dziewczyny [emoji14] Ja już kłucia wcześniej czułam, ale to dzisiejsze to było najgorsze.. na szczęście już ok. Plamień nie mam, krwi też nie mam.
A czy czujecie czasami takie bóle miesiączkowe?
Witaj :-) spokojnej i nudnej ciąży życzę :-) radzę Ci skoczyc na betę a potem ją powtorzyc po 48 h lub 72 h.Cześć dziewczyny
Chciałabym się przywitać i dołączyć do Was.
Mam nadzieję, że już zostanę Test będę robiła jeszcze raz za tydzień. (dziś jest cień cienia cienia ) Wczoraj lub dziś miałam zacząć kolejny cykl (27-28 dniowe), ale tak się nie stało. Do tego bolesne piersi i jakieś takie ciężkie. Miałam tak tylko podczas poprzedniej ciąży. Normalnie to mi się nie zdarza więc coś jest na rzeczy Termin z OM wychodzi mi na 30 lipca.