SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A ja nie wiem czy to działa tak dobrze jak cukier więc wolałam się zabezpieczyć [emoji16]Ja jadłam w poczekalni bakalie i orzechy![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja nie wiem czy to działa tak dobrze jak cukier więc wolałam się zabezpieczyć [emoji16]Ja jadłam w poczekalni bakalie i orzechy![]()
![]()
Moje się nie ruszy po słodkim, chyba na korytarzu przed badaniem będę wcinać parówkęMoja ma 49% miazgi sezamowej a później syrop glukozowy i cukier, ale jutro przed prenatalnymi cukier wskazany
![]()
Kurcze, no nie moge tego czytac. Wspolczuje Ci[emoji53]Podobno badają, ale nie na każdej wizycie. U mnie jeszcze nie badali, ale ja wciąż czekam na drugą wizytę Jeszcze 5 tygodni... ehhh...
Ja dziś wyjątkowo nigdzie nie byłam tylko pod blokiemNa spacerze też byłam, w mieście, w bankach i po słodycze [emoji14] no i po jajka też zeszłamale chyba nici z pieczarek
bo chodzić nie mogę , tak kłuje, rwie ten brzuch :/
Jak już Poznań płeć to w końcu też będę mogła szaleć aaaa.Wszystko takie maciupenkie jest śliczne [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Ja cukru w ogóle nie jem, a głodna byłamA ja nie wiem czy to działa tak dobrze jak cukier więc wolałam się zabezpieczyć [emoji16]
![]()
Ja jeszcze nie wiem po czym moje się rusza [emoji16] ale często z ranaMoje się nie ruszy po słodkim, chyba na korytarzu przed badaniem będę wcinać parówkę![]()
Współczuję bardzo tych bóliNa spacerze też byłam, w mieście, w bankach i po słodycze [emoji14] no i po jajka też zeszłamale chyba nici z pieczarek
bo chodzić nie mogę , tak kłuje, rwie ten brzuch :/
Ja bardzo lubię smykaJak już Poznań płeć to w końcu też będę mogła szaleć aaaa.i tak zaraz przejrze co mają w tym smyku
![]()
Położysz się spać, wstaniesz i jużJa dziś wyjątkowo nigdzie nie byłam tylko pod blokiema tak to od kilku dni codziennie po dwie h
ale swojemu facetowi zrobiłam obiad, posprzątałam
a teraz wyprasuje sobie długa koszule by jeśli lekarz będzie mi badał szyjkę została mi ala sukienka jak zdejmę spodnie
ajj... Coraz bliżej do moich prenatalnych
![]()