SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Będziesz szalala [emoji16] wierzę, że moje urodziny przyniosą Ci szczęście i 12 marca poznasz płeć [emoji16]Jak już Poznań płeć to w końcu też będę mogła szaleć aaaa.i tak zaraz przejrze co mają w tym smyku
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będziesz szalala [emoji16] wierzę, że moje urodziny przyniosą Ci szczęście i 12 marca poznasz płeć [emoji16]Jak już Poznań płeć to w końcu też będę mogła szaleć aaaa.i tak zaraz przejrze co mają w tym smyku
![]()
A powiedz mi, tak z ciekawosci. Poza ciaza normalnie sie do ginekologa chodzi na kontrole, po antykoncepcje, zrobic cytologie? Czy tez tylko jak cos sie dzieje?Prywatnie nie ma kto. Ginekolog nie prowadzi ciąży tutaj, przyjmuje tylko w związku z chorobami ginekologicznymi. Zresztą u mnie w mieście nie ma ginekologów prywatnych niestety. Zostaje tylko szpital, ale muszę mieć jakiś poważniejszy powód aby jechać na ostry dyżur.
Na pewno :*Będziesz szalala [emoji16] wierzę, że moje urodziny przyniosą Ci szczęście i 12 marca poznasz płeć [emoji16]
![]()
Mam nadzieję , że po prostu teraz szybciej rośnie i tak to odczuwam. Pamiętam , że z dwa tygodnie temu niektóre dziewczyny też się skarżyły na bol brzucha. I ja tak idę za Wami i zauważam , że niektóre objawy się powtarzają..Współczuję bardzo tych bóli
![]()
też fakt, że to taki okres, kiedy wszystko się naciąga, maleństwo rośnie, itd.Mam nadzieję , że po prostu teraz szybciej rośnie i tak to odczuwam. Pamiętam , że z dwa tygodnie temu niektóre dziewczyny też się skarżyły na nie brzucha. I ja tak idę za Wami i zauważam , że niektóre objawy się powtarzają..
Mnie dzisiaj ciągną ale biodra już się smialam, że zmiana pogody idzie i znowu samopoczucie do du....Mam nadzieję , że po prostu teraz szybciej rośnie i tak to odczuwam. Pamiętam , że z dwa tygodnie temu niektóre dziewczyny też się skarżyły na nie brzucha. I ja tak idę za Wami i zauważam , że niektóre objawy się powtarzają..
No to juz ze wzgledu na to powinni Cie bardzoej kpntrolowac[emoji53]Taki mam plan. ;-) Tym bardziej, że w pierwszej ciąży miałam patologiczne skurcze od 21 tc i leżałam do rozwiązania.
Spokojnie to jeszcze taki okres, ze ye ruchy sa nieregularne i z rozna czestotliwoscia. Jak sie ulozy pleckami do brzucha to jak masz czuc kopniaki?Kochane, mam problem z ruchami..dalej. zaczęłam czuć w 17tc i czułam wyraźnie i często,potem było rzadziej,ale intensywność ta sama. Od środy czuję delikatniej i jest coraz gorzej! W sobotę do 20 ani razu nic nie było.. w końcu nacisnelam na brzuch lekko i odkopała raz. Dziś rano jakieś delikatne smyrki. To 21tc,a zamiast czuć mocniej,to czuję gorzej. W środę byłam na polowkowych,bylo z nia wszystko oki, była ułożona pleckami do mojego brzucha. Czy Wy też tak macie? Wizyta w piątek, chyba oszaleje do tego czasu.
Co tak szybko cc? Mi lekarz powiedział jak mam termin na 07.07 to 01.07 zrobi ccJa w maju mogę już leżeć w szpitalu bo cc kolo 15 czerwca pewnie będzie także wole wyprać i wyprasowac wcześniej
Już nastawiłam budzik na 6:20Położysz się spać, wstaniesz i już![]()