kinga30
Fanka BB :)
Ja mam narazie 2 jak nic się nie będzie działo to 4 lipca to 38+1 a jak będą skurcze wcześniej to 28 czerwca to 37+1 ale to moje 3 CCCo tak szybko cc? Mi lekarz powiedział jak mam termin na 07.07 to 01.07 zrobi cc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam narazie 2 jak nic się nie będzie działo to 4 lipca to 38+1 a jak będą skurcze wcześniej to 28 czerwca to 37+1 ale to moje 3 CCCo tak szybko cc? Mi lekarz powiedział jak mam termin na 07.07 to 01.07 zrobi cc
Bo ja miałam obumarcie w 37 tygodniu ciąży i teraz chcą wcześniej rozwiązać ciążę oczywiście będę pod kontrolą może być i wcześniej ale wierzę że tym razem będzie wszystko dobrzeCo tak szybko cc? Mi lekarz powiedział jak mam termin na 07.07 to 01.07 zrobi cc
Właśnie pogoda na plus to i samopoczucie powinno być lepszeMnie dzisiaj ciągną ale biodra już się smialam, że zmiana pogody idzie i znowu samopoczucie do du....
Im szybciej tym lepiejJuż nastawiłam budzik na 6:20ciekawe o której uda mi się zasnąć [emoji39]
![]()
Ale zmiana z zimnego na cieplo, ja odczuwam strasznie zmiany pogody chociaż nie wszystkie bole można na pogodę zwalic bo to zalezy co i jak boli. Jak mnie np biodra to jeszcze sobie mogę zwalic na pogodę. Jedyny plus, że niedługo wizytaWłaśnie pogoda na plus to i samopoczucie powinno być lepsze![]()
No nie dziwie sie że kopalNa obiad zrobiłam dziś co kocham najbardziej czyli cokolwiek włoskiegoMakaron + sos z kurczaka, szpinaku ricotty i suszonych pomidorów
Zobacz załącznik 841441
W nagrodę synu skopał mnie tak mocno że prawie popuściłam, serio. Leżeliśmy i patrzyslimy jak brzuch raz mi sie wypukla z lewej a potem z prawej i tak w kółko, az w koncu dostałam takiego kopniaka w pęcherz że ledwo zdążyłam dobiec do łazienki
Przyzwyczaisz się do pogody skoro faktycznie zmiana pogody tak źle na Ciebie wpływaWłaśnie pogoda na plus to i samopoczucie powinno być lepsze![]()