kinga30
Fanka BB :)
Ja mam narazie 2 jak nic się nie będzie działo to 4 lipca to 38+1 a jak będą skurcze wcześniej to 28 czerwca to 37+1 ale to moje 3 CCCo tak szybko cc? Mi lekarz powiedział jak mam termin na 07.07 to 01.07 zrobi cc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam narazie 2 jak nic się nie będzie działo to 4 lipca to 38+1 a jak będą skurcze wcześniej to 28 czerwca to 37+1 ale to moje 3 CCCo tak szybko cc? Mi lekarz powiedział jak mam termin na 07.07 to 01.07 zrobi cc
Bo ja miałam obumarcie w 37 tygodniu ciąży i teraz chcą wcześniej rozwiązać ciążę oczywiście będę pod kontrolą może być i wcześniej ale wierzę że tym razem będzie wszystko dobrzeCo tak szybko cc? Mi lekarz powiedział jak mam termin na 07.07 to 01.07 zrobi cc
Właśnie pogoda na plus to i samopoczucie powinno być lepszeMnie dzisiaj ciągną ale biodra już się smialam, że zmiana pogody idzie i znowu samopoczucie do du....
Im szybciej tym lepiejJuż nastawiłam budzik na 6:20ciekawe o której uda mi się zasnąć [emoji39]
![]()
Ale zmiana z zimnego na cieplo, ja odczuwam strasznie zmiany pogody chociaż nie wszystkie bole można na pogodę zwalic bo to zalezy co i jak boli. Jak mnie np biodra to jeszcze sobie mogę zwalic na pogodę. Jedyny plus, że niedługo wizytaWłaśnie pogoda na plus to i samopoczucie powinno być lepsze![]()
No nie dziwie sie że kopalNa obiad zrobiłam dziś co kocham najbardziej czyli cokolwiek włoskiegoMakaron + sos z kurczaka, szpinaku ricotty i suszonych pomidorów
Zobacz załącznik 841441
W nagrodę synu skopał mnie tak mocno że prawie popuściłam, serio. Leżeliśmy i patrzyslimy jak brzuch raz mi sie wypukla z lewej a potem z prawej i tak w kółko, az w koncu dostałam takiego kopniaka w pęcherz że ledwo zdążyłam dobiec do łazienki
Przyzwyczaisz się do pogody skoro faktycznie zmiana pogody tak źle na Ciebie wpływaWłaśnie pogoda na plus to i samopoczucie powinno być lepsze![]()