Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To muszę zajrzeć po polowkowymCzasami w sklepie jest więcej
Ja niestety też 40 km ale już u nas będą budowac i na jesień będzieTo muszę zajrzeć po polowkowymszkoda że do najlepszych sklepów mam 50km :/
MleczkoJa mam jutro wizytę i już rozkminiam co będzie lepsze przed chalwa czy mleczko w tubce
![]()
To zależy od wielkości sklepuŚliczne rzeczy w tym Smyku *.* I taki sam wybór w sklepie jak online ?![]()
DziękujeSmacznego [emoji16] mi już jest dobrze, ale miałam 5minut mdłości po zjedzeniu [emoji16]
![]()
U mnie jedyne co wybudowali to galerie chińska z badziewiem.. ale Busko miasto kuracjuszy wiec dużo nie moge wymagaćJa niestety też 40 km ale już u nas będą budowac i na jesień będzie![]()
Rzadko jem smażone bo często mi po nim kiepsko , ale dziś musiałam [emoji16]Dziękujeto dobrze, byle by w nocy for jakieś bóle nie złapały po smażonym..
Popieram to co napisała @nagini84 ! Masz naprawdę super typ urody. Gdyby kiedyś trzeba było wybrac miss lipcówek to bym głosowała na Ciebie. Wszystkie jesteśmy mega piękne ale Ty jesteś takim liliputkiem, że aż chce się powiedziec takie słodkie "ooooooooh"Dziękuję :*
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3