Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja w skarpetkach spacerujeAaaa i jednorazowe kapcioszkihehe więc ful wypas
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na drugim 17 tydzień. Wtedy K wyjechał i dzisiaj wysłałam mu to w swetrze to pisze , że się napatrzeć nie może , że tak urósłheh. A ja tam nie widzę różnicy
Zobacz załącznik 841449
Na pewno tym razem będzie wszystko dobrze [emoji106] musi...Bo ja miałam obumarcie w 37 tygodniu ciąży i teraz chcą wcześniej rozwiązać ciążę oczywiście będę pod kontrolą może być i wcześniej ale wierzę że tym razem będzie wszystko dobrze
Mocno kopać to dopiero zacznieNa obiad zrobiłam dziś co kocham najbardziej czyli cokolwiek włoskiegoMakaron + sos z kurczaka, szpinaku ricotty i suszonych pomidorów
Zobacz załącznik 841441
W nagrodę synu skopał mnie tak mocno że prawie popuściłam, serio. Leżeliśmy i patrzyslimy jak brzuch raz mi sie wypukla z lewej a potem z prawej i tak w kółko, az w koncu dostałam takiego kopniaka w pęcherz że ledwo zdążyłam dobiec do łazienki
Ja też mam jutro wizytę (w sumie patrząc na zegarek, to już dzisiaj...), ale to zwykła wizyta parę dni po prenatalnych, więcJa mam jutro wizytę i już rozkminiam co będzie lepsze przed chalwa czy mleczko w tubce
![]()
Eee, chyba nie rozumiem [emoji15]W Na wspólnej. - cukrzyca ciążowa, leżenie do końca ciąży, skracajaca szyjka ...
Jakie śliczneMatko jak was nadrobic.....masakra.
Mi dzien minal blyskawicznie goscie itd.
Zakupy dla dzieciarni no i dla maluszka
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom