Moni17.06
Fanka BB :)
Sliczne miejsceTeż mi się podobaFajnie jakby udało się tam przyjęcie zorganizować
Przynajmniej można wyjść na powietrze a nie tylko siedzieć przy stole
Tu więcej zdjęć
Link do: GALERIA – dworekparkowy.pl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sliczne miejsceTeż mi się podobaFajnie jakby udało się tam przyjęcie zorganizować
Przynajmniej można wyjść na powietrze a nie tylko siedzieć przy stole
Tu więcej zdjęć
Link do: GALERIA – dworekparkowy.pl
DziękujęSliczne miejsceoby pogoda Wam dopisała ;*
Powodzenia ;*Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin
Cholestaze miałam w obu poprzednich ciążach. Teraz to czekam aż mnie zaczną swędzieć dłonie i stopy. Oby jak najpóźniej.Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin
Witam w niedziele! Ja od rana walczylam z krwotokiem z nosa... Lecialo jak z kranu az zatamowac sie nie dalo. Nie wiem czym to jest spowodowane[emoji53][emoji53][emoji53] az musialalm sie położyć tak sie w glowie kręciło. Po niedzieli pojde zrobic morfologie bo ost raz mialam w grudniu i boje sie o anemie. Codziennie sie pojawia krew ale dzisiaj to już przegiecie.Wam tez sie to zdarza??
![]()
Dzień dobryZaczynam dziś 6 miesiąc
21 kwietnia o 11 bierzemy ślub
Niestety nie było już żadnego wolnego terminu wcześniej a na 21szy była ostatnia wolna godzina
I odpadły nam te zaproszenia, które pokazywałam bo wysyłka jest możliwa jedynie kurierem za 17zł a mija się to z celem przy zakupie 9 sztuk, więc zdecydowaliśmy się kupić takie do samodzielnego wypisania z zaznaczoną naszą datą ślubu
Zobacz załącznik 841474
Kto dziś ma wizytę?
Jee też lubię te batoniki Milky Way
Słodkie [emoji7]
Nie lekarka powiedziała że nie mają wszystkich wyników i poczeka na te wyniki i później razem z tym zbada też szyjke I podejmą decyzję co dalej bo podobno za często tam zaglądać przy takich akcjach z szyjka nie jest wskazane także mam nadzieję , że dziś splynie na mnie morze samych dobrych informacji :*
Teraz to już nie były jelita brzuch twardy. Już wzielam leki i trochę przechodzi ale w biodrach jeszcze boli. Z rana miałam straszne zaparcie i to pewnie zrobilo swoje