Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie.....masz jakąś nospę pod ręką? Jeśli tak to chociaz z poł tabletki weź może pomoże.ja dostaję jakiejś paranoi.. normalnie brzuch non stop czuję, boli miesiączkowo, już nie kłuje.. :/ Strasznie źle się czuję![]()
Biedaku :-( Moja siostra miała podobnie. Ból jak miesiączkowy w czasie kiedy powinna wystąpić miesiączka. Przeszło jej dopiero po 4 mc. Będzie dobrze! :-)ja dostaję jakiejś paranoi.. normalnie brzuch non stop czuję, boli miesiączkowo, już nie kłuje.. :/ Strasznie źle się czuję![]()
ja dostaję jakiejś paranoi.. normalnie brzuch non stop czuję, boli miesiączkowo, już nie kłuje.. :/ Strasznie źle się czuję![]()
Spokojnie.....masz jakąś nospę pod ręką? Jeśli tak to chociaz z poł tabletki weź może pomoże.
Z tą nospą to dobry pomysł. Ja brałam na stałe 3xdz. od 21 tc. Maluchowi nie zaszkodziła i dzięki niej dotrwał do 38 tc.
![]()
![]()
Przeglądarka. Aplikację właśnie ściągam. Co bardziej polecasz?Korzystasz z aplikacji czy przeglądarka?
![]()
![]()