SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Najprawdopodobniej tak [emoji16][emoji16] To nasz numer 1 jak narazieCzyli Julka tak? Czy pomieszałam coś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najprawdopodobniej tak [emoji16][emoji16] To nasz numer 1 jak narazieCzyli Julka tak? Czy pomieszałam coś?
Super !!Najprawdopodobniej tak [emoji16][emoji16] To nasz numer 1 jak narazie
![]()
Chyba lżej już nie będzie [emoji57] damy radę [emoji4] już niedużo nam zostało [emoji4]Mi się właśnie po pojawilo bo WC się rano meczylam. Ale ten wysiłek na pewno zrobił swoje a już 3 dzień mi z takim trudem szlo
No właśnie. Nie zazwyczaj dietą sobie reguluje i tak idzie. Gorzej jak już jakieś nerwy, trochę zacznę jeść co nie trzeba to juz zdycham.Uuu a lekarz nic ci nie przepisal?? Ja tez mam zespol jelita drazliwego... Często bpli brzuch bez powodu
![]()
U mnie nic nie pomaga. A od kiedy rzucilam fajki i kawe to juz w ogole... TragediaNo właśnie. Nie zazwyczaj dietą sobie reguluje i tak idzie. Gorzej jak już jakieś nerwy, trochę zacznę jeść co nie trzeba to juz zdycham.
U mnie jest to że ja przy tym jelicie mam na zmianę biegunki z zaparciami i musze to wyregulować dietaChyba lżej już nie będzie [emoji57] damy radę [emoji4] już niedużo nam zostało [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No u mnie kawa to biegunka. Ale już jakis czas sobie ładnie wyregulowalamU mnie nic nie pomaga. A od kiedy rzucilam fajki i kawe to juz w ogole... Tragedia
![]()
Najgorsze jest to ze trzeba z tym zyc[emoji53][emoji53] po porodzie znowu kolonoskopia mnie czeka... Co 5 lat musze robic brrr...U mnie jest to że ja przy tym jelicie mam na zmianę biegunki z zaparciami i musze to wyregulować dieta
Super gratuluje :* kurcze moja to drobniutka wychodzi na to bo w 20 tygodniu i 5 dniu ważyła 330 gJestem już po polowkowych [emoji16][emoji16] wszystko jest dobrze [emoji16] podobno pół kg choć w czwartek ginekolog mówił, że 400g
![]()