Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie wiem niektórzy przechodzą ciążę tak łagodnie nic im nie dolega nawet jakoś nie uważają na siebie wszystko robią nie mam pojęcia od czego to zależy. A tu człowiek się stara dba o siebie i zawsze coś pod górkę
Te aplikacje biora pod uwage 28- dniowe cykle. Dlatego ja od poczatku ustawilam dzien pozniej[emoji6]Do dziewczyn które mają aplikacje : HiMommyczy wam też spieszy o jeden dzień. ? Przez to musiałam ustawić termin dzień później :/
Dokładnie moja siostra druga ciążę całą przestała, pracowała do końca jak ja coś zabolało to był zlew a ja od razu panikaJa nie wiem niektórzy przechodzą ciążę tak łagodnie nic im nie dolega nawet jakoś nie uważają na siebie wszystko robią nie mam pojęcia od czego to zależy. A tu człowiek się stara dba o siebie i zawsze coś pod górkę
Posprzątac lub wrzucić wszystko do szafy [emoji16][emoji23][emoji23]
![]()
Tak teraz jest wszystko okej brzuszek luzniutki tylko wieczorami właśnie czasem twardszy się robi ale też nie tak ze nie mógłby się ugiac <tzn nie taki twardy jak kamien> nie wiem niby druga ciaza a kompletnie innaNa tym etapie moze sie juz vzasem brzudzek napinac. Ja odczuwam takie wyrazne skurcze, dosc nieprzyjemne i sa to te skurcze cwiczace macice. Jak w pierwszej ciazy mialam przedwczesne skurcze to wygladalo to zupelnie inaczej, wiec jestem spokojna.
Mysle, ze skoro na zewnatrz tego nie czujesz to jest ok. Poza tym wieczorami moze sie juz brzuszek napinac ze zmeczenia. Jest lepiej jak polezysz?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Nie no, przespij sie czasem[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No ja tam akurat sie nie boje duzo mniejszych brac na rece, wiec moze i dlatego wolalabym male[emoji6] Ale zdrowe oczywiscie[emoji5]Marze o sn ale jesli on bedzie mial 4800 wiadomo[emoji23]bede happy z waga I pulpeta , takie kroliczki bac sie wziasc na pocxatku( u mnie tak bylo)
Narazie mam z ginko omowione porod w wodzie .. zobaczymy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam że początek będzie bardziej stresujący bo można poronic i w ogóle ale teraz to już w ogóle stres co chwila ale masz rację dzieciaczki są juz coraz większe musi być dobrze :*@Nowaja16 na pewno wszytko Jest dobrze :* też ostatnio mam gorsze dni ale próbuje być dobrej myśli. Dzieciaczki już są silne i duże i na pewno z nami zostaną :**
Haha oj widać, że ktoś ma chętkę na ślub bo już mówisz "tesciowa" i "zieciunio" [emoji16][emoji16][emoji16] super, że mama wpadnie to będziesz miała lepszy humor, towarzystwo i pomoc [emoji16]
![]()