ani_anita
Fanka BB :)
Niech ten czas tak szybko nie leci, na jeszcze parę rzeczy chciałam zrobić przed porodem...U Ciebie jeszcze lepiej [emoji5] juz nawet nie cale dwa miesiące
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niech ten czas tak szybko nie leci, na jeszcze parę rzeczy chciałam zrobić przed porodem...U Ciebie jeszcze lepiej [emoji5] juz nawet nie cale dwa miesiące
Czemu ? Nie byla byś spokojniejsza ?O kurde, dla mnie to by był najgorszy horror
U mnie też były minutowe tańce po całej czekoladzieU mnie chyba jakaś dyskoteka w brzuchu :-)
No coś tyNiech ten czas tak szybko nie leci, na jeszcze parę rzeczy chciałam zrobić przed porodem...
To szkoda.. dobre by to było rozwiązanie. A jak byście sobie kupili PS4 i puszczali przez internet polskie seriale przez iple np ? My tak z K puszczamy sobie filmy , bo nie wiem czy można przez coś innego jeszczeNiestety tutaj na nowym mieszkaniu jest zakaz na dekodery , anteny itd![]()
Dobrze napisałaś! KTG to serce dziecka a EKG to Twoje serce, chyba, że maluch będzie miał po porodzie to wtedy jego ;-)Czemu ? Nie byla byś spokojniejsza ?
Ale chyba źle napisałam. Ktg to moje serce a mi chodzi , żeby słyszeć dziecka serduszko![]()
Ja sie troche napalilam na ten wózek, bo tanio wychodzi nowy, ale mi przeszło jak przeczytałam opinie na internecie. Podobno łożyska w wózku sie dość często psują.Mam pytanie do mam czy któraś miała wozek ALLIVIO mam okazję kupić w kolorze szarym w dobrej cenie Ale jak taki wózek się sprawdza? czy jest ciężki ?
![]()
Niech ten czas tak szybko nie leci, na jeszcze parę rzeczy chciałam zrobić przed porodem...
Niestety, nie miałam okazji oglądać. U nas stanęło na Bugaboo lub Cybexie. Mąż wybiera wózek a ja imię i powiedział, że mam się nie wyrącać... a uparty jest strasznie.Mam pytanie do mam czy któraś miała wozek ALLIVIO mam okazję kupić w kolorze szarym w dobrej cenie Ale jak taki wózek się sprawdza? czy jest ciężki ?
![]()