G
gosc12
Gość
SuperTo pech. Mam nadzieję, że Cię ominą takie niespodzianki teraz..
To zmieniam temat ;-) Do mnie idzie pierwsza paczka dla maluszka. Jak dostanę ją w swoje ręce to będę wklejać zdjęcia ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperTo pech. Mam nadzieję, że Cię ominą takie niespodzianki teraz..
To zmieniam temat ;-) Do mnie idzie pierwsza paczka dla maluszka. Jak dostanę ją w swoje ręce to będę wklejać zdjęcia ;-)
WspółczujęCoś tam leciale jednak to nie polskie
![]()
Dobrze , że istnieje sprzedaż online .. gdybym miała dać listę mojemu i kazac iść kupić to bym i ja i on nerwowo nie wytrzymałTak zrobie. Tez biore pod uwage opcje, ze zamowie przez internet i tyle. Jak kurier przywiezie to sie po prostu polubimy z tym z wozkiem i tyle. Reszta wyprawki tez zostanie kupiona w ten sposob. Po fotelik wysle K. do sklepu, niech mu sprzedawca dopasuje do auta i nauczy wpinacbedzie mial chlop zadanie. No i juz wie, ze do Ikei pojedzie z kumplem i cala liste beda mieli do zrealizowania
![]()
Hahaha słodko@Dorotea. już widzę oczyma wyobraźni 2 kolesi w Ikei, wybierających poduszki albo prześcieradełka<3
Współczujęchociaż tyle, że język znasz dobrze
a czemu wogole mieszkacie za granicą ? Przez pracę twojego ? Długo już poza Polską ?
Ja też cała wyprawkę zamawiam przez internetTak zrobie. Tez biore pod uwage opcje, ze zamowie przez internet i tyle. Jak kurier przywiezie to sie po prostu polubimy z tym z wozkiem i tyle. Reszta wyprawki tez zostanie kupiona w ten sposob. Po fotelik wysle K. do sklepu, niech mu sprzedawca dopasuje do auta i nauczy wpinacbedzie mial chlop zadanie. No i juz wie, ze do Ikei pojedzie z kumplem i cala liste beda mieli do zrealizowania
![]()
Omg[emoji33]Jak to zakaz? To wynajmujecie to mieszkanie?Niestety tutaj na nowym mieszkaniu jest zakaz na dekodery , anteny itd![]()
Ktg pokazuje czynnosc skurczowa macicy i akcje serca dziecka[emoji5]Czemu ? Nie byla byś spokojniejsza ?
Ale chyba źle napisałam. Ktg to moje serce a mi chodzi , żeby słyszeć dziecka serduszko![]()