SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Też tak czasem czuję haha [emoji16] trochę jak by się od środka ocieraloAaaaaaaa. Pierwszy raz czuje jak nie tylko kopie ale też rusza sięale słodko, dziwnie !! Jak by jakaś glizda się wierciła mi w brzuchu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też tak czasem czuję haha [emoji16] trochę jak by się od środka ocieraloAaaaaaaa. Pierwszy raz czuje jak nie tylko kopie ale też rusza sięale słodko, dziwnie !! Jak by jakaś glizda się wierciła mi w brzuchu
![]()
Tak, przyjechali i naprawili. Okazalo się ze synek nawrzucał do toalety mokrych chusteczek i zatkał pompę co odprowadza ścieki do sieci. Powiedzieli że będę musiała zapłacić za to. A jak skończyli i się pytam ile to mówi 20zl żeby na flache było. [emoji23][emoji23]
Ja zawsze chciałam wyższego chłopaka, bo czułabym się taka malutka itp ale K to był.moj pierwszy chłopak na stałe i został moim narzeczonym i ojcem mojego dziecka więc wzrost nie gral roli, przecież nie dlatego go pokochałamJa wyglądam na wyższą bo mój ma inną budowe ma krótsze nogiale ja Ci powiem że nigdy nie lubiłam jak chłopak był dużo wyższy i bym musiała głowę do góry podnosić
tak dziwnie mialam, każdy był zawsze rowny że mną
![]()
Czekam na wieści, choć pewnie ileś set postów dalej już napisałaśUmówiłam się wstępnie na spotkanie dzisiaj popołudniuDam znać co i jak jak wrócimy
![]()
Tyle, że między nami tydzień różnicy (ja jutro 21t0dzien)[emoji16] ale wiem , że to jeszcze będzie wiele razy ulegalo zmianieSuper [emoji106]
Poza tym Hania też od czwartku do dzisiaj urosła z 400g do 500![]()
![]()
Dobrze, że już jesteś w domu, i oby w czwartek było wszystko ok [emoji106]A więc moje kochane tak...moja szyjka wydłużyla się do 2.7 leki , leżenie plackiem i w czwartek kontrola u mojej lekarki zadzwoniła nawet do niej ta że szpitala i poinstruowala co i jak i w jakby niedaj Bóg w czwartek coś się pogorszyło to muszę wrócić do szpitala . A po za tym pielęgniarki pytaly czy ma kto po mnie przyjechać to mówię że kumpela może po 15 , a mój koło 18 bo jeszcze by musiał dojechać a One mi że zamowia mi taxi i że on mi wniesie torbę do domu nawet a ja nie muszę za nic płacić , ale byłam w szoku i dałam mu na dobra kawę . Już jestem w domku i sobie leżymy ż synusiemale w domku jakby armagedon mały przeszedł
ale cóż jak sobie narobił takiego bałaganu to będzie musial mój posprzątać ż drugiej strony w domu tylko jadł i spal przez ostatnie dni bo od rana do wieczora w pracy a później u mnie także spodziewałam się takiego "porządku "
. Ale dziwne bo niewkurza mnie ten nieporzadek
jednak człowiek się zmienia hahaha
jestem przeszczesliwa , ze zdążyliśmy w czasie zareagować , że wszystko u Synusia dobrze i że wszystko idzie w dobrym kierunku reszta to żaden problem
A i moja mamcia w sobotę przyleci niestety tylko do następnej niedzieli będzie , ale nie będę sama chociaż tydzień
)
Moje według aplikacji powinno ważyć ok 300g. A według was ? Ile wasze ważyło w 19+3 ?![]()
Rośnie córeczka :****
Pewnie wzrost nie jest najważniejszyJa zawsze chciałam wyższego chłopaka, bo czułabym się taka malutka itp ale K to był.moj pierwszy chłopak na stałe i został moim narzeczonym i ojcem mojego dziecka więc wzrost nie gral roli, przecież nie dlatego go pokochałam![]()
Albo w samochodzieJa nie mam pomysłu na zdjęcie, ale mam taki pomysl byś przebrała się w toalecie
![]()
Aj... No to faktycznie zostaje znaleźć sobie fajne programy w niemieckiej tv [emoji16]Legalne programy nieodbieraja za granicą , nawet nie wszystko na Youtube potrafię zobaczyć , a za nielegalne są ogromne kary także pozostanę przy niemieckiej![]()