Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja twardo nadrabiam, choć w czasie nadrabiania przybyło 10 stron...Ale Was dziś ciężko nadrobić. Czytam tak co 3 strony bo normalnie nie dam radyzbieram sie by isc nogi ogolic i szukam wymowek, bo juz coraz ciężej
![]()
Mówiłam, że się doczekasz?Aaaaaaaa. Pierwszy raz czuje jak nie tylko kopie ale też rusza sięale słodko, dziwnie !! Jak by jakaś glizda się wierciła mi w brzuchu
![]()
Jejku.. to jeszcze trochę Ci zejdzie . W takim razie nie wyobrażam sobie ile stron mają do nadrobienia dziewczyny ktorych nie było kilka dniJa twardo nadrabiam, choć w czasie nadrabiania przybyło 10 stron...
![]()

Wkoncu odebrałam sukienkę która zamawiałam z licytacji co ola tez
Zwykła bawełna szału nie ma inna zdj tez inna bo jest biała z kwiatami a w rzeczywistości jasno różowa za 30 zł warta więcej bym nie dała [emoji23]
Rozmiar s i jest Ok
Nie przerażać się tłem [emoji23] jest 21:30 i brzuchem bo akurat po kolacji jestem![]()
![]()
![]()
![]()
Haha, tez tak czesto mam. Ale zawziete jestesmy zawsze [emoji3]Ja twardo nadrabiam, choć w czasie nadrabiania przybyło 10 stron...
![]()
Kuruję się, i chyba trochę lepiej... Oby do rana się poprawiło...O jejku(oby szybko Ci przeszło . Wskakuj do łóżka i się grzej :*
I tak ponad 50 stron... [emoji23]Biedna.. wracaj do zdrowia :*
Od 15 jest spokojnie na forum więc masz troche szczęścia![]()
Ja po jednejJa nie mogę ze względu na kolano jestem po 2 operacjach
Przez cały dzień ?I tak ponad 50 stron... [emoji23]
![]()