kinga30
Fanka BB :)
No sporo chociaż pani mówiła, że jeszcze w normie, ostatnio też miałam chyba 98 czy 99 zobaczymy co mi po obciążeniu wyjdzie. W każdym bądź razie czuję się dobrzeSporo :/
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No sporo chociaż pani mówiła, że jeszcze w normie, ostatnio też miałam chyba 98 czy 99 zobaczymy co mi po obciążeniu wyjdzie. W każdym bądź razie czuję się dobrzeSporo :/
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
"Należy pamiętać jednak, że niekiedy dolegliwość może wynikać ze stanów fizjologicznych, np. ból wątroby w ciąży jest spowodowany uciskiem rosnącego płodu na narząd" Link do: Ból wątroby – objawy – gdzie i jak boli wątroba? - Wylecz.to
Onaszczesliwa2018, nigdy tylu tabletek nie jadłam i to ciągle to może też już mieć dosyć wątroba.
Już siedzę, wypilam. Przed obciążeniem mialam 100
100 chyba, podobno się zmieściłamUu a jaka jest " norma?
Ja od 4tej nadrabiam i końca nie widać...A tylko wczoraj od południa nie miałam jak zajrzeć...Ja twardo nadrabiam, choć w czasie nadrabiania przybyło 10 stron...
![]()
Onaszczesliwa2018, wizytę mam dopiero 20stego zobaczę co się będzie działo do tego czasu.
Dupashon biorę już 10 tydzień i w sumie nie wiem po co dalej mi go karze brać