Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Na którą masz? Zapomnialam zapytac jakie leki teraz dostalas?
Na 13ta , leki dalej to co w szpitalu nawet mi ładnie panie zapakowaly tak jak miałam w szpitalu żebym niemusiala wczoraj po aptekach chodzić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na którą masz? Zapomnialam zapytac jakie leki teraz dostalas?
No faktycznie zadbaly o Ciebie!!!Na 13ta , leki dalej to co w szpitalu nawet mi ładnie panie zapakowaly tak jak miałam w szpitalu żebym niemusiala wczoraj po aptekach chodzići do wizyty mam tak ładnie popakowane na każdy dzień przekochane kobietki
Zobacz załącznik 841586
To w ogóle jakaś dziwna procedura :OA u mnie na czczo w ogole nie pobierają, krew pobierają tylko raz po godzinie od wypicia...i przed badaniem mogę zjeść śniadanie. Ciekawe dlaczego są takie różnice w zaleceniach, ja glukozę robię w De.
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobrze, że mass swoją wizytę tak szybko to lekarz sprawdzi czy wszystko ładnie się zatrzymało
![]()
Ja właśnie tak stawiam - na wc albo na pralce zaraz przed wc, żebym nie przeoczyła [emoji23]
![]()
Bardzo współczuję straty, ale wierzę, że Michałek czuwa, i tym razem uda się szczęśliwie odnosić [emoji106]Mój przypadek był bardzo rzadki...w szpitalu wszyscy byli zdziwieni, że się nie udało...Nawet teraz jak leżałam to dwóch lekarzy mnie poznało i położne też kojarzyły ;/ Także nie ma co się nakręcać strachem na zapasWysyłam dobre myśli!
U mnie teraz trudno, bo to ten czas, gdy leżałam w pierwszej ciąży w szpitalu i jeszcze była nadzieja...Wizytę mam 13.03 i będzie to dokładnie 23t2d, czyli tak jak musiałam urodzić i stracić Michałka. Bardzo już czekam na to badanie...chce wiedzieć czy dalej mamy szansę tym razem wygrać życie.
Mnie nawet nie pozwolili wody...U nas jest bardzo restrykcyjnie przy tym badaniu. Wytycznych jeszcze pilnują pielęgniarki. U mnie pije się glukozę przy pielęgniarce, nie można dodać cytryny, trzeba siedzieć w poczekalni przez cały czas. Jedyne co, to pozwalają małymi łykami pić wodę mineralną.
No faktycznie zadbaly o Ciebie!!!![]()
To w ogóle jakaś dziwna procedura :O
U nas naczczo, pobierają, oznaczają na szybko glukometrem (jak za dużo, to nie dają glukozy), a potem po 1h i po 2h
![]()