Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze biednaPowodzenia mamusieja idę jutro... O dziwo nie martwi się tylko jestem pełna nadziei
noc u mnę straszna... Od obiadu h 17 do 2w nocy wymiotowalam...
![]()
![]()
Ja mam układ z ginekologiem, że podaje mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinęmyślę, że też kolo 15h
a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]
![]()
![]()
Super [emoji7] Jednak cuda się zdarzająJa mam układ z ginekologiem, że pójdę mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinęmyślę, że też kolo 15h
a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]
![]()
![]()
Dziękuję kochana za słowa wsparciaNa pewno Olu będzie wszystko dobrzeserduszko będzie pięknie biło i wszystko będzie w normie u Twojej fasolki
![]()
![]()